google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνάντηση Σαμπαζιώτη -Ριζά για τα ΟΠΑΑΧ και την διαχείριση των πλαστικών αποβλήτων

Συνάντηση Σαμπαζιώτη -Ριζά για τα ΟΠΑΑΧ και την διαχείριση των πλαστικών αποβλήτων

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ επίσκεψη στον Δήμαρχο Κυπαρισσίας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας κ. Χρήστος Ριζάς- ο οποίος μάλιστα κατάγεται απο το Βασιλικό- με σκοπό την ενημέρωση για τα προγράμματα Leader και τα ΟΠΑΑΧ της Δ Προγραμματικής Περιόδου. Το μεγάλο ενδιαφέρον της συζήτησης εκτός απο την προετοιμασία των προγραμμάτων και την ενδελεχή ενημέρωση εστιάστηκε στο ζήτημα της διαχείρισης των πλαστικών αποβλήτων στις καλλιέργειες χαμηλής κάλυψης της περιοχής μας αλλά και ο τρόπος άμεσης διαχείρισης των πλαστικών δεδομένου όπως μας τόνισε ο κ. Ριζάς, έχει προκύψει η συγκέντρωση πλαστικών στους αγρούς.
Στην συνάντηση καταγράφηκε η βούληση του Δήμου και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας αλλά και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την συγκέντρωση και απομάκρυνση των πλαστικών σε συνεργασία με πιστοποιημένη εταιρεία για την εκμετάλλευσή και αξιοποίησή τους χωρίς να μολύνουν το περιβάλλον. Να τονισθεί ότι ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης ξεκίνησε κύκλο επαφώς με τους τοπικούς φορείς και καλλιεργητές για την αγαστή συνεργασία μεταξύ τους ώστε να υλοποιηθεί στο έπακρο η ομοθυμία όλων για συγκέντρωση των πλαστικών θερμοκηπίων και όχι μόνο σύντομα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη