google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Καθαριότητα, οδοποιία και αθλητικά έργα τέθηκαν στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας

Καθαριότητα, οδοποιία και αθλητικά έργα τέθηκαν στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας

ΟΜΟΦΩΝΕΣ ήταν οι αποφάσεις της τελευταίας συνεδρίασης του οικείου Δ.Σ. στη Κυπρισσία. Μάλιστα ομόφωνα ψηφίστηκε η παραλαβή μελέτης για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις εντός Σχεδίου Πόλης στην περιοχή της Παραλίας όπου θα δημιουργηθεί μάλιστα ένα γήπεδο Beach Volley για τις ανάγκες των διοργανώσεων του καλοκαιριού. Επίσης εγκρίθηκε ομόφωνα η οργάνωση άρδευσης για τις περιοχής Κυπαρισσίας, Αρμενιών, Βρυσών, Σπηλιάς, Στασιού με ιδίους όρους και αμοιβή μετά απο συμφωνία και των Προέδρων των τοπικών διαμερισμάτων.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ.Σαμπαζιώτης απαντώντας σε αναφορές της Αντιπολίτευσης σχετικά με τις πηγές του Αι Λαγούδη και την οδοποιία έδωσε απαντήσεις για τις εξελίξεις στα αναφερόμενα έργα. Αρχικά για την διαμόρφωση των πηγών Αι Λαγούδη είπε ότι η μελέτη αγγίζει τις 160.000 ευρώ και απομένει η δημοπράτηση του έργου καθώς εκρεμμεί η τυπική παραλαβή της μελέτης. Σχετικά με το θέμα της καθαριότητας που τέθηκε εστίασε σε παρεμβάσεις σε όλη την πόλη, το Κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου με εξωραισμό αλλά και σε κομβικά σημεία της πόλης η οποία έλαμπε τις ημέρες των εορτών του Πάσχα. Για την συσσώρευση φυκιών στην παραλία εξήγησε ότι αναμένεται η αγορά οικοπέδου δίπλα στις εγκαταστάσεις του βιολογικού και η αγορά ανατολικά ενός αγροτεμαχιού για την συγκέντρωση των φυκιών η οποία θα ολοκληρωθεί πριν το καλοκαίρι. Σχετικά με την καθαριότητα υπογράμμισε ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο στον αριθμό που έχει αναρτηθει στους κάδους απορριμάτων για να εκφράσουν τα παράπονά τους.
Για το θέμα με τις τομές στο δίκτυο ύδρευσης στο Δ.Δ. Περδικονερίου και την αντικατάσταση σωλήνων δόθηκαν εξηγήσεις απο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚΥ ο οποίος επισήμανε ότι μετά απο δημόσιο διάλογο συζητήθηκε η διαμόρφωση του αγωγού, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που διαπίστωσαν τα συνεργεία και θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου 2-3 εβδομάδων να διευθετηθεί καθώς δεν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη