google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μόνιμες θέσεις στην Δ.Ε.Υ.Α.ΚΥ και ψηφιακή αποτύπωση του δικτύου

Μόνιμες θέσεις στην Δ.Ε.Υ.Α.ΚΥ και ψηφιακή αποτύπωση του δικτύου

Προκήρυξη για την πλήρωση μόνιμων θέσεων υλοποιεί η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Κυπαρισσίας. Συγκεκριμένα οι θέσεις αφορούν 1 άτομο Διοικητικού στην θέση του Γραμματέα, 1 θέση Υδραυλικού και 1 εργάτη υδρομετρητή για τις ανάγκες της Επιχείρησης.
Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η ψηφιακή αποτύπωση των αγωγών ύδρευσης. Το δίκτυο ψηφιακής αποτύπωσης των υφιστάμενων αγωγών ύδρευσης χρησιμοποιείται ήδη απο την Δ.ΕΥ.Α.ΚΥ. σε όλο το εύρος του. Η χρησιμότητά του θεωρείται σημαντική δεδομένου ότι με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει ενημέρωση βλαβών, επισκευή δικτύων αλλά και παροχή πληροφοριακών στοιχείων για την σωστή και ορθολογική ανάπτυξη των δικτύων ύδρευσης. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί ηλεκτορβάνες που παρέχουν πληροφορίες για τον όγκο του νερού που εξέρχεται απο την δεξαμενή ώστε να συγκριθεί η κατανάλωση που καταγράφουν τα υδρόμετρα και να υπάρχει επαρκής εικόνα για την σωστή κατανάλωση κατά μήκος του δικτύου ώστε να περιοριστούν ή να αναχαιτιστούν οι διαρροές στο δίκτυο της πόλης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη