google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ξεκίνησε η Δημοτική Αστική Συγκοινωνία με 4 Δωρεάν γραμμές

Ξεκίνησε η Δημοτική Αστική Συγκοινωνία με 4 Δωρεάν γραμμές

ΞΕΚΙΝΗΣΕ η εφαρμογή της Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας που είχε ψηφιστεί απο το οικειο Δ.Σ. η οποία εντάσσεται σε πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών με Δωρεάν δρομολόγια που εκτελούνται κάθε Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή με 4 γραμμές εξυπηρέτησης απο λεωφορεία του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας. Ουσιαστικά το πρόγραμμα εξυπηρετεί τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων ώστε να έχουν πρόσβαση στην έδρα του Δήμου και τα χωριά τις ώρες και τις ημέρες που δεν υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια για την εξυπηρετησή τους τόσο απο υπηρεσίες όσο και για άλλες δραστηριότητες.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 18 μήνες ενώ ο Δήμος αυτές τις ημέρες τοποθετεί ειδικές ταμπέλες στις στάσεις λεωφορείων για την συχνότητα των δρομολογίων χρώματος πράσινου, ώστε να ξεχωρίζει απο τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ. Σε ότι αφορά τα δρομολόγια και τις γραμμές που λειτουργούν για πρώτη φορά στην περιοχή μας αναλύονται παρακάτω ως ακολούθως;:
Γραμμή 1: Κυπαρισσία- Ξηρόκαμπος-Στασιό-Αρμενιοί- Περδικονέρι-Αρμενιοί- Κυπαρισσία με αναχώρηση απο Κυπαρισσία κάθε Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή στις 15.30 και στις 19.00
Γραμμή 2: Κυπαρισσία- Τερψιθέα-Φαρακλάδα-Σπηλιά-Τερψιθέα- Κυπαρσσία με τις 2 αναχωρήσεις απο το σταθμό του ΚΤΕΛ δωρεάν πάντα στις 16.45 και στις 20.00.
Γραμμή 3: Κυπαρισσία- Μύλοι- Μπλεμενιάνοι- Βρύσες- Μουριατάδα-Βρύσες-Μπλεμενιάνοι- Μύλοι- Κυπαρισσία με αναχωρήσεις στις 17.30 και 20.30 και με επιστροφή στην πόλη.
Γραμμή 4: Κυπαρισσία- Μεμί- Ράχες- Μεμί- Κυπαρισσία με αναχωρήσεις στις 18.30 και 21.30.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη