google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ιδρυτική Διακήρυξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ιδρυτική Διακήρυξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


 Ιδρυτική Διακήρυξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Είμαστε μία δυναμική ομάδα καταξιωμένων, μάχιμων πολιτών της ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ , που αγωνιζόμαστε καθημερινά, μέσα στην πραγματική κοινωνία και οικονομία.

Μοιραζόμαστε την κοινή αγωνία για το μέλλον της πόλης όπου γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά. Εδώ όπου ζουν οι οικογένειες μας, οι φίλοι μας και οι συνδημότες μας.

Διεκδικούμε την υψηλή ποιότητα ζωής που αξίζει στους κατοίκους της Τριφυλίας  και ζητάμε επιτακτικά τη βιώσιμη, δυναμική ανάπτυξη που χρειάζονται οι πολίτες του.

Οραματιζόμαστε μια πόλη πρωτοπόρα, με ανθρωποκεντρική αντίληψη και ρεαλιστική προσέγγιση. Με έναν κοινό Ορίζοντα που θα ενώνει τους ανθρώπους, τους πολίτες, τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους και τους φίλους. Τον Ορίζοντα που θα οδηγεί σε ένα συνολικό σχέδιο παρεμβάσεων, ενώνοντας αρμονικά το ιστορικό κέντρο της πόλης με τις περιφερειακές συνοικίες.

Για εμάς δημιουργικό έργο δεν αποτελεί η αυτονόητη ρύθμιση της καθημερινότητας, αλλά η καθημερινή ανάδειξη ενός αναβαθμισμένου δήμου, κορυφαίας ποιότητας ζωής και βιώσιμης ανάπτυξης. Το πλαίσιο δράσης μας θα περιέχει σύνθεση απόψεων με πρακτική τεχνογνωσία, αποτελεσματικότητα, ρεαλισμό και δημοκρατική διαβούλευση. Θα αποτελεί ουσιαστικά ένα σχέδιο με εποικοδομητικές πρωτοβουλίες και υλοποιήσιμες πράξεις.

Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία ώστε να διαμορφώσουμε μια συνολική πρόταση αποτελεσματικών παρεμβάσεων και προσεκτικά σχεδιασμένων συλλογικών δράσεων που θα ζωντανέψει την σπουδαία πόλη μας και θα δώσει μια νέα πνοή και μια αισιόδοξη δυναμική, στο δικό μας τόπο.

Θέλουμε την ενεργό συμμετοχή σας, ώστε να μοιραστούμε ιδέες, απόψεις, κοινές αξίες και να συνθέσουμε προτάσεις. Για έναν ανανεωμένο, αισιόδοξο και δυναμικό Ορίζοντα για το τόπο του 2028. Τον δήμο μας, την πόλη των προγόνων μας, αλλά, πάνω από όλα, των παιδιών μας.

Αδιαμφισβήτητα, όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε την κορυφαία ποιότητα της ζωής το 2028. 

Το αξίζουμε όλοι και όλες. Το αξίζει, η σπουδαία πόλη μας!Μπορούμε πολύ καλύτερα.

Ευχαριστούμε θερμά

FACEBOOK: https://www.facebook.com/politesgr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη