google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΛΗΜΜΥΡΑ εκδηλώσεων το τριήμερο στην Κυπαρισσία

ΠΛΗΜΜΥΡΑ εκδηλώσεων το τριήμερο στην Κυπαρισσία

 Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού που καταρτίστηκε από το Δήμο Τριφυλίας σε συνεργασία με τις εκκλησιαστικές Αρχές και τους φορείς της πόλης:

Το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 6.00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο 26ος Γύρος της Κυπαρισσίας με συμμετοχή μικρών και μεγάλων αθλητών. Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι στην κεντρική πλατεία. Ακολουθεί η «7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας» του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης ύστερα από τρία χρόνια αναστολής διοργάνωσης εξαιτίας του κορωνοϊού και των εργασιών ανάπλασης στην αγορά για το έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Γονυκλισίας μετά Θείου Κηρύγματος και Αρτοκλασίας στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Άνω Πόλη χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου.

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα, στις 7.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου μετά Θείου Κηρύγματος. Στις 10.30 π.μ. θα ξεκινήσει λιτάνευση της εικόνας με κατάληξη στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως, συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας, που θα αποδώσει τιμές, μαθητών και πιστών.


Την ίδια μέρα και ώρα 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας θα διεξαχθεί η 6η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών,
στην οποία θα συμμετέχουν η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους «Τελέσιλλα», η Χορωδία Γαργαλιάνων «Πολύμνια», ο Σύλλογος «Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου» – Γυναικεία Χορωδία Αργοστολίου, η Παιδική Χορωδία Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας Δήμου Τριφυλίας και η Πολυφωνική Χορωδία “Ηδύφωνον” Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας Δήμου Τριφυλίας.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη