google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΗΛΙΑΔΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΗΛΙΑΔΗ

 


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ KYPARISSIANEWS ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΡΥΘΜΙΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΗΛΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

  Στις 13 και 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε online αγώνας από το Μεξικό. Συμμετείχα και στα 4 όργνανα (μπάλα, κορίνες, στεφάνι και κορδέλα). Στις 13 Αυγούστου αγωνιστήκαμε στην μπάλα και στις κορίνες ενώ την επομένη στις 14 στη κορδέλα και στο στεφάνι. Κατέκτησα την 1η θέση στις κορίνες και την μπάλα, ενώ στο στεφάνι τη 3η θέση και στην κορδέλα την 7η και την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό. Δυστυχώς το ένα λάθος στο στεφάνι και τα 2 λάθη στην κορδέλα είχαν να κάνουν, δυστυχώς, με το χώρο όπου αγωνίστηκα, καθώς οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές και δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.                                            

Στις 27 Αυγούστου έλαβα μέρος σε διαδυκτιακό αγώνα από τη Βραζιλία όπου αγωνίστηκα σε μπάλα κορίνες και στεφάνι. Κατέκτησα τη 2η θέση στο στεφάνι και τη 3η θεση στη μπάλα και στις κορίνες. Από το αγώνα αυτόν είμαι αρκετά ικανοποιημένος καθώς είχα καλύτερη επίδοση από τον προηγούμενο και κατάφερα να συγκεντρώσω τέτοια βαθμολογία που με βοήθησε να περάσω συναθλητές μου, που προηγουμένος δεν είχα περάσει.                                                                 
Στις 28 Αυγούστου αγωνίστηκα σε διαδυκτιακό αγώνα ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τη Μογγολία. Κατέκτησα τη 1η θέση στις κορίνες και την 2η στη κορδέλα. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα με ικανοποίησε πάρα πολύ, καθώς είχα ως στόχο την τριάδα διότι σε αυτή τη χώρα ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε αγώνας για τη Ρυθμική Γυμναστική ανδρών και ήθελα να κάνω μια πολύ καλή και δυνατή εμφάνιση.      

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη