google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Η Κυπαρισσία είναι μια πόλη υπερτοπικού χαρακτήρα. Είναι Διοικητικό Κέντρο, σήμερα κουτσουρεμένο, με σοβαρό εμπόριο και πληθώρα καταστημάτων. Σοβαρή επισήμανση από τον πρώην αντιδήμαρχο του πρ. Δήμου Κυπαρισσίας και συγγραφέα Δημήτρη Κ. Στρατικόπουλο στο άρθρο του «41 σκέψεις και προτάσεις ενός παλιού Αυτοδιοικητικού για την Κυπαρισσία και την περιοχή», το πρώτο μέρος του οποίου δημοσιεύτηκε στο kyparissianews με τίτλο «Ο πρώτος “δεκάλογος” για την Κυπαρισσία και την περιοχή». 
Η δημοσίευση συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα. 
Μέρος 2ο 
11. Να ανακαινισθεί το νεοκλασικό κτίριο της ETE που είναι ιδιοκτησία του Δήμου και η αγορά του οποίου στοίχισε 120.000.000 δραχμές το 1998. Στον αύλειο χώρο του, που είναι περίπου δύο στρέμματα, να δημιουργηθεί θερινό θέατρο και οθόνη κινηματογράφου, και να χρησιμοποιείται και για πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
12. Να αναπλασθεί η κεντρική πλατεία, να ενισχυθεί ο φωτισμός της και να τοποθετηθεί άγαλμα του αείμνηστου πολιτικού και κατ’ επανάληψη υπουργού Αριστείδη Καλαντζάκου, ο οποίος προσέφερε πολλά στην Κυπαρισσία, φανερά και μη. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ http://kyparissialive.blogspot.com/2020/07/blog-post_753.html?m=1

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη