google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

FREEGRΤα πρώτα τους μηνύματα έστειλαν, λίγο μετά την τελική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών, οι νέοι Βουλευτές Μεσσηνίας.
Στα μηνύματά τους, απευθυνόμενοι προς τους πολίτες, κυριαρχούν οι αναφορές στην επόμενη ημέρα.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Ο ελληνικός λαός έδωσε μια μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία μαζί με καθαρή εντολή για μεταρρυθμίσεις κι επιστροφή στην κανονικότητα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του κόμματος, τα στελέχη και τους αγωνιστές της παράταξης που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να πετύχει, κι όλοι εμείς να στηρίξουμε την ανορθωτική προσπάθεια, μετά από 4 χρονιά οπισθοδρόμησης, λαϊκισμού και διχαστικών συνθημάτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, Οι εκλογές τελείωσαν, ο Λαός ψήφισε αλλαγή. Η Χώρα μας γυρίζει σελίδα. Όλοι μαζί ενωμένοι, θα δουλέψουμε σκληρά, για μια άλλη Ελλάδα, που όλοι θέλουμε και αξίζουμε.
Θέλω μέσα από την ψυχή μου, να ευχαριστήσω θερμά, όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με κάθε τρόπο εξέφρασαν την αγάπη τους για μένα.
Η Δύναμή μου, ήταν πάντα οι απλοί πολίτες, από τους οποίους και προέρχομαι.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη Μεσσηνία μας, με δύναμη, πάθος και αφοσίωση, όπως καλά γνωρίζω να κάνω.
Όλα καλά να πάνε για την Πατρίδα μας και τον Νομό μας.
ΜΙΛΤΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ
Η ισχυρή εντολή που έλαβε η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο στους Έλληνες.
Είναι η ώρα η πατρίδα να πάει μπροστά!
Αντλώντας δύναμη από τους χιλιάδες συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, αλλά και με βαθύ αίσθημα σεβασμού προς όλους τους Μεσσηνίους, υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά και να φανώ αντάξιος εκπρόσωπός τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι η ώρα για σκληρή δουλειά. Είναι η ώρα να σμιλέψουμε τις προϋποθέσεις για τη Μεσσηνία που μας αξίζει.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη σας!
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ
Μέσα από την καρδιά μου ένα ευχαριστώ προς όλους εσάς για την τιμή να εκπροσωπήσω κι εγώ τη Μεσσηνία μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μια δέσμευση προσωπική, δεν πρόκειται να απογοητεύσω τη δική σας εντολή. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε! Για την Ελλάδα μας, για τον τόπο μας!!!
ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που στήριξαν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε μια πολύ δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.
Η ΝΔ θα σχηματίσει σε λίγες ώρες μια νέα κυβέρνηση. Η εναλλαγή των κομμάτων στη διακυβέρνηση είναι άλλωστε βασικό στοιχείο μιας δημοκρατικής πολιτείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν υπέστη στρατηγική ήττα, όπως πολλά κέντρα εξουσίας επιδίωξαν και ως εκ τούτου η ΝΔ δεν έχει λάβει λευκή επιταγή για το πώς θα κυβερνήσει. Από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα υπερασπιστούμε όσα καταφέραμε μαζί με τον ελληνικό λαό τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και θα ασκήσουμε μαχητική, υπεύθυνη και τεκμηριωμένη προγραμματική αντιπολίτευση, πάντα με γνώμονα τη συλλογική πρόοδο, την ενίσχυση της δημοκρατίας και το συμφέρον της πατρίδας. Θα είμαστε στο πλάι του κόσμου της εργασίας υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά του και τις λαϊκές κατακτήσεις.
Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια για να είναι σήμερα η πατρίδα μας εκτός μνημονίων, σε τροχιά ανάπτυξης και επούλωσης των κοινωνικών συνεπειών της κρίσης. Η κυβέρνησή μας αφήνει πίσω της μια πλούσια παρακαταθήκη και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο αδιαμφισβήτητος πόλος της προοδευτικής παράταξης, με πολύ δυνατούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα, όπως φανερώνουν οι πρωτιές σε εκλογικές περιφέρειες όπου κυριαρχούν λαϊκά και μικρομεσαία στρώματα. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εγγύηση ότι η αριστερά θα είναι παρούσα και δυνατή για τους αγώνες που έρχονται.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη