google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στην Ιερά Μονή Βελανιδιάς και στα Φιλιατρά ο Πέτρος Τατούλης

Στην Ιερά Μονή Βελανιδιάς και στα Φιλιατρά ο Πέτρος Τατούλης

"Οι υβριστές μου ανήκουν στην πιο μελανή σελίδα της χώρας"
Επίσκεψη  στα Φιλιατρά και στην Κυπαρισσία πραγματοποίησε την Μεγάλη Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο συνεργατών του.
Στα Φιλιατρά, ο Πέτρος Τατούλης συναντήθηκε με πλήθος συμπατριωτών του και είχε την ευκαιρία να ακούσει τις ανησυχίες τους αλλά και τις ελπίδες τους για το σήμερα και το αύριο της Πελοποννήσου και της χώρας μας.
"Το έργο μας είναι σημαντικό στην συγκεκριμένη περιοχή, δήλωσε ο περιφερειάρχης, αναφέροντας ενδεικτικά την ολοκλήρωση του Φιλιατρινού Φράγματος , ενός πολύπαθου έργου, που ολοκληρώθηκε στην θητεία του, και την ετοιμότητα της περιφέρειας να εντάξει στο αμέσως προσεχές διάστημα τα δίκτυα διανομής νερού στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Η ολοκλήρωση του Λυκείου των Φιλιατρών, ο οδικός άξονας Γαργαλιάνοι- Φιλιατρά, και πλήθος παρεμβάσεων σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου προς την Μαραθούπολη , από το Περδικονέρι στο Πλάτη στον Μάραθο ως και τον Ρωμανό, όπως και η ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης, "αποδεικνύουν ότι ακόμη και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, με σκληρή δουλειά και προγραμματισμό μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας. Στόχος μας να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το προφίλ της περιοχής ως πλουτοπαραγωγικής και τουριστικής δύναμης", 
Σε κλίμα κατάνυξης και το Μυστήριο του Ευχελαίου, στην Ιερά Μονή Βελανιδιάς, όπου μαζί με εκατοντάδες πιστούς ο Πέτρος Τατούλης, δέχθηκε τις Ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας, κκ. Χρυσόστομου. Να σημειωθεί ότι η συμβολή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην ανακαίνιση του κτιριακού συγκροτήματος της ιστορικής Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Βελανιδιάς, στο επίπεδο της εξασφάλισης της χρηματοδότησης υπήρξε σημαντική. 
Τέλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου παραβρέθηκε στην Κυπαρισσία, όπου βράβευσε τον σημαντικό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Βασίλη Χατζηπαναγή στην φιέστα του ΠΑΟ Καλού Νερού για την άνοδο στην Α’ Εθνική, σε κλίμα ενθουσιασμού μικρών και μεγάλων φίλων του ποδοσφαίρου. 
"Το έργο μας θα συνεχιστεί. Και αυτή είναι η δέσμευση μας απέναντι στους Μεσσήνιους". 
"Υπάρχουν ορισμένοι που νομίζουν ότι η άσκηση πολιτικής είναι να εξαπολύουν μόνο ύβρεις και απειλές. Η Μεσσηνία δυστυχώς έχει γίνει θέατρο αυτής της αδιέξοδης και αήθους παραπολιτικής. Και αυτό δεν αξίζει στους Μεσσήνιους, που έχουν ζήσει με σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες και έχουν δει έναν δικό τους άνθρωπο να γίνεται πρωθυπουργός αυτής της χώρας. Εμείς κρατάμε ψηλά την σημαία του θεσμού που πιστεύουμε βαθιά ότι μπορεί να αποτελέσει την δυνατότητα της Πελοποννήσου να φύγει μπροστά. Δεν απαντάμε στις υβριστικές τους επιθέσεις. Αυτές οι υβριστικές επιθέσεις αποδεικνύουν μόνο ότι υπάρχουν ορισμένοι , που ακόμη και σήμερα παρά την αξιακή και θεσμική κρίση της χώρας, πιστεύουν εσφαλμένα ότι η ανάληψη της ευθύνης ταυτίζεται με την δική τους προσδοκία να αναλάβουν την εξουσία ως λάφυρο. Αυτοί οι πολιτικοί αποτελούν την πιο μελανή σελίδα της χώρας μας. Στην Πελοπόννησο της ενότητας και της συνεννόησης δεν έχουν καμία θέση", έστειλε το πολιτικό του μήνυμα από τα Φιλιατρά ο Πέτρος Τατούλης. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη