Video Of Day

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ..ΠΑΣΟΚ

ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 
«Η υπέρβαση που χρειαζόμαστε σήμερα είναι μεταρρυθμιστική, πατριωτική, δημοκρατική και αξιακή. Όλα έχουν ήδη ξεκινήσει, την περίοδο 2012-14. Το Κίνημα Αλλαγής είναι απαραίτητος εταίρος αυτής της μεγάλης σύγκλισης. Άλλωστε, έχουμε πια κοινό έργο να υπερασπιστούμε...». Αυτό τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε άρθρο του στην «Καθημερινή», με τίτλο: «Υπερβάσεις, συγκρούσεις και συγκλίσεις». Ο κ. Σαμαράς απαριθμεί τα πεπραγμένα των 2,5 χρόνων διακυβέρνησης της περιόδου 2012-2014, αναφέροντας ότι «τότε ξαναστήσαμε τη χώρα στα πόδια της και της ξαναδώσαμε το δικαίωμα στην Ελπίδα!». 
Στον αντίποδα, αναφέρει ότι «σήμερα η Ελλάδα υποχωρεί και σε ανταγωνιστικότητα και στη μάχη κατά της διαφθοράς και στις αναπτυξιακές προοπτικές. Παντού! Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει, όχι απλώς το "παλιό", αλλά το χειρότερο από το "παλιό"!». «Τώρα», προσθέτει, «πρέπει να ξανακτίσουμε στα ερείπια που αφήνει πίσω του. Και να οικοδομήσουμε πάλι τις απαραίτητες συγκλίσεις», διευκρινίζοντας ότι όμως «δεν μπορούν να συγκλίνουν αυτοί που θέλουν να πάνε τη χώρα μπροστά, με όσους πασχίζουν να την ξανασύρουν πολύ πίσω». Ο κ. Σαμαράς καταλήγει πως «για να υπάρξει αληθινή υπέρβαση και αποτελεσματική σύγκλιση, το παλιό που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά! Και οριστικά...», τονίζοντας ότι δεν πρέπει να αναδειχτεί σε «πόλο αντισυσπείρωσης». 
ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΜΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ 2009 ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ;
Με περιοδείες ξεκίνησαν τη μάχη οι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ. Στην Ηλεία - και πιο συγκεκριμένα, στην Αρχαία Ολυμπία - για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπου είχαν παράλληλα επαφές με στελέχη του νομού. Ο Αντώνης Σαμαράς προγραμματίζει εντός του Σαββατοκύριακου να περιοδεύσει στη Βόρεια Ελλάδα.
Το βράδυ λήγει η επίσημη προθεσμία που έχει θέσει η Οργανωτική επιτροπή για την υποβολή των υποψηφιοτήτων με τις 50 υπογραφές συνέδρων που απαιτούνται από το καταστατικό. Ένα από τα ζητούμενα είναι εάν οι υποψήφιοι θα συγκεντρώσουν υπογραφές και από νυν βουλευτές και ευρωβουλευτές. Ορισμένοι εκ των υποψηφίων θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να μην υπογράφουν βουλευτές ώστε να μην"υψωθούν διαχωριστικές γραμμές στην ΚΟ. Ωστόσο, το καταστατικό επιτρέπει την υπογραφή υποψηφιοτήτων από μέλη της ΚΟ.
ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
Από το Google μπορούμε να βρούμε δεκάδες άρθρα για το πως αποδοκίμαζε το ΠΑΣΟΚ που σήμερα λέει να συγκυβερνήσει ξανά και οι Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν το κόμμα της Αλλαγής γιατί θέλουν να διώξουν λέει τον ΣΥΡΙΖΑ...Δείτε φράσεις από τα αποτελέσματα στην μηχανή αναζήτησης...
https://www.kathimerini.gr/409818/.../safh-apodokimasia-pasok-zhtei-o-k-ant-samaras
4 Νοε 2010 - Μόνο αν το ΠΑΣΟΚ υποστεί συνολική και ξεκάθαρη αποδοκιμασία θα υποχρεωθεί να κάνει πίσω. Και τότε δεν θα αργήσουν να αλλάξουν τα πράγματα...» σημειώνεται στην επιστολή του κ.Σαμαρά προς τα μέλη του κόμματος. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του κορυφώνουν την προσπάθεια για αύξηση της εκλογικής ...

Σαμαράς: «Κατώτερο των περιστάσεων το ΠΑΣΟΚ - Kathimerini

https://www.kathimerini.gr/389237/article/.../samaras-katwtero-twn-peristasewn-to-pasok
30 Μαρ 2010 - Στην παραδοχή ότι θα απαιτηθεί μακρύς χρόνος, προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να κατορθώσει να περιορίσει το κόστος από την πρόσφατη γαλάζια διακυβέρνηση, καταλήγει η ηγετική ομάδα της Ρηγίλλης, τέσσερις μήνες μετά την ανάδειξη του κ. Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια