ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ παρουσίες τόσο από την Τριφυλία όσο και την Μεσσηνία, αποτέλεσε η μεγάλη ετήσια εκδήλωση του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας όπου περισσότερα από 650 άτομα έδωσαν το παρών, χορεύοντας μέχρι πρωίας στους ρυθμούς του Ματθαίου Γιαννούλη και της Ελένης Λεγάκη που μίλησαν και αφιέρωσαν τραγούδια στην πόλη που τους φιλοξένησε. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευση όλων των συλλόγων της πόλης, όπως σύλλογοι Γονέων Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων των 3 Δημοτικών σχολείων, του Γυμνασίου, του Ενιαίου Λυκείου, του Συλλόγου Γονέων του ΕΠΑΛ, των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων που ξεχώρισαν. 
Μοναδική βραδιά όμως ήταν για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης αφού για την προσφορά του με τιμητικό έπαινο έλαβε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας μας και ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Γιάννης Μποζίκας ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. 

Στα παραλειπόμενα της βραδιάς σίγουρα ξεχώρισαν οι παρουσίες επωνύμων στην γιορτή όπως αυτή του νέου Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Ξυγκώρου μαζί με εκπρόσωπο του φορέα ο οποίος ήταν η πρώτη φορά που ήρθε με την νέα του ιδιότητα στην περιοχή, ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από την άριστη εκδήλωση. 
Τα βλέμματα όμως..απέσπασε μεταξύ άλλων ο πρώτος και πρώην Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο οποίος μάλιστα όπως φαίνεται στην φωτογραφία ήταν στο τραπέζι των εκπροσώπων της Τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Τριφυλίας, με τον πολιτευτή κ. Χρυσομάλλη, αλλά και με άλλα γνωστά στελέχη του πολιτικού φορέα. 
Τέλος αν και το πρωτόκολλο ήθελε σειρά ομιλητών, ορισμένοι αρκέστηκαν στην παρουσία τους χωρίς να λάβουν τον λόγο, προφανώς για να διασκεδάσουν και να τιμήσουν τον αγώνα του εμπορικού κόσμου που μοχθεί για το αύριο. Απαρατήρητη πάντως δεν πέρασε η παρουσία επώνυμων επιχειρηματιών της περιοχής, μέχρι επιστημόνων που παρέστησαν στην εορτή. Εκτός από τους Αντιδημάρχους κ. Γ.Μερκούρη, Παν. Τσίγγανο, Γιάννα Κωσταντέλου, ήταν παρών ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας, ελάχιστοι ωστόσο δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά δεν είδαμε τουλάχιστον κανένα εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια