ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΙΕΡΑ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ NEAΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

kyparissiotis | Σάββατο, Αυγούστου 12, 2017 | 0 σχόλια

Ενημέρωση - Ανακοίνωση σχετικά με την επισκεψιμότητα του μνημείου | Δείτε το πρόγραμμα Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Νέας Φιγαλείας αλλά και τους πολίτες κάθε περιοχής της Πελοποννήσου πως η Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Ζούρτσας στη Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας, το αρχαιότερο και σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο του Νομού Ηλείας θα δέχεται επισκέπτες καθώς και ομαδικές επισκέψεις για προσκύνημα(πούλμαν): Από την Δευτέρα 1η Αυγούστου 2017 έως την Κυριακή 20η Αυγούστου 2017 και ώρες από 18:00 έως 20:00
- Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν. Το αρχαιότερο και σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο του Νομού Ηλείας, βρίσκεται στη Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας και η πρόσβασή σας, Από ΗΛΕΙΑ είναι από την Εθνική Οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, Διασταύρωση Θολού(Πρός Επικούριο Απόλλωνα ή Νέα Φιγαλεία) Από ΑΡΚΑΔΙΑ είναι από την Ε.Ο Μεγαλόπολης - Ανδρίτσαινας(Πρός Επικούριο Απόλλωνα ή Νέα Φιγαλεία) Από ΜΕΣΣΗΝΙΑ είναι από την Εθνική Οδό Κυπαρισσίας - Πύργου, Διασταύρωση Θολού(Πρός Επικούριο Απόλλωνα ή Νέα Φιγαλεία)

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια