google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Άλλο ένα μεγάλο έργο στην ευρύτερη περιοχή του δήμου ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ μετα το λύκειο Φιλιατρών, την ανακαίνιση του νοσοκομείου ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, τον δρόμο ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΡΩΜΑΝΟΥ, τον βιολογικό Κοπανακιου και πολλά αλλά έργα, πήρε τον δρόμο του. Πρόκειται για την επισκευή του λιμενοβραχίονα της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ καθως οριστικοποιήθηκε ο προσωρινός μειοδότης του έργου στα γραφεία της διεύθυνσης τεχνικών έργων της περιφέρειας Πελοποννήσου. 
Μιλώντας με τον σύμβουλο της περιφέρειας Πελοποννήσου και συνδημότη μας κ. Γιώργο ΜΠΑΚΟΥΡΟ που ήταν παρών στην διαδικασία ανάδειξης προσωρινού μειοδότη, τονισε ότι ανακηρύχθηκε η εταιρία ΕΡΤΕΚΑ Α.Ε. με ποσοστό έκπτωσης 51,01% δηλώνοντας ικανοποιημένος απο την θετική αυτή εξέλιξη του έργου. Πρόσθεσε ότι ειναι ένα έργο το οποίο έχει ξεκινήσει με δική του ερώτηση στο περιφερειακό ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ το 2012 και για διάφορους λόγους υπήρξε μια καθυστέρηση, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Αποτελούσε εξάλλου και προσωπική επιθυμία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Τατουλη αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του έργου όταν τέθηκε απο τον κ. ΜΠΑΚΟΥΡΟ. Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο προσωρινός ανάδοχος οριστικοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, ξεκινούν οι εργασίες που πρέπει να αποπερατωθούν εντός 180 ημερών. 
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Παράλληλα ο κ. ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ μας μετέφερε την επιθυμία του ίδιου του περιφερειάρχη κ. Τατουλη να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα ο βιολογικός καθαρισμός των Γαργαλιάνων που απο το 2013 ήρθε στο περιφερειακό ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, καθως και  την συνέχιση του δρόμου  Ρωμανου-ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΦΙΛΙΑΤΡΑ- παράκαμψη Φιλιατρών το οποίο είχε αναλάβει προσωπικά ο περιφερειάρχης. 
Τέλος ο κ.Μπακουρος εξήρε την πολύ καλή συνεργασία για τα έργα που υλοποιούνται διαχρονικά απο την περιφέρεια Πελοποννήσου απο το 2011 μέχρι σήμερα, με την δημοτική αρχή του δήμου ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ελπίζοντας μάλιστα στην καλή συνέχεια. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη