ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Πλούσιο το έργο του Κυνηγετικού συλλόγου Κυπαρισσίας

kyparissiotis | Τετάρτη, Μαΐου 31, 2017 | 0 σχόλια

Εθελοντική περιβαλλοντική δράση υλοποίησαν προχθές ο πρόεδρος και τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, καθαρίζοντας κυνηγότοπους της περιοχής και συλλέγοντας τους άδειους κάλυκες για ανακύκλωση! Συγκεντρώθηκαν περί τους 20.000 κάλυκες, οι οποίοι και θα δοθούν για ανακύκλωση, έπειτα από ιδέα και πρόταση του μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπή του Συλλόγου, Αθανάσιου Κολιτσίδα, την οποία συζήτησε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου, που αμέσως την αποδέχτηκαν και την υλοποίησαν με ιδιαίτερη χαρά! Σχετικά ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Νίκος Κατσαρελάς, επισήμανε:
«Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο των περιβαλλοντολογικών δράσεών του, προχώρησε στο μάζεμα των κενών φυσιγγίων από τους κυνηγότοπους της περιοχής ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου. Οι άδειοι κάλυκες θα μεταφερθούν στην ανακύκλωση. Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη του για την εθελοντική τους προσφορά». Του Ηλία Γιαννόπουλου

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια