google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 1ος Ποδηλατικός Αγώνας Τεχνικής Κατάβασης «Kyparissia Urban Downhill Race»

1ος Ποδηλατικός Αγώνας Τεχνικής Κατάβασης «Kyparissia Urban Downhill Race»

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 6 & την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, ο 1ος ποδηλατικός αγώνας τεχνικής κατάβασης «Kyparissia Urban Downhill Race», στην πόλη της Κυπαρισσίας. 
Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους υποστήριξη την Τροχαία Κυπαρισσίας, το Γεν. Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το ΕΚΑΒ Φιλιατρών, το Natura Club Ηοtel & Spa, τo Σύλλογο για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας και το Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας. Ευχαριστούμε για τη στήριξή τους χορηγούς της διοργάνωσης MICROXTREME, TSG, το Κατάστημα Ποδηλάτων στα Φιλιατρά MOTO STIHL ΠΑΡ. ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ στην Κυπαρισσία και τους χορηγούς επικοινωνίας DOWNHILL.GR και FREEGR.RADIO και όλα τα ΜΜΕ που πρόβαλαν και κάλυψαν την εκδήλωση. 
Συγχαίρουμε τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Με τη συνεργασία και τη συνδρομή υποστηρικτών και χορηγών όλα έγιναν πιο εύκολα και σε ασφαλείς συνθήκες αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό, όχι μόνο για τους αθλητές και τους φίλους του αθλήματος, αλλά και για όλους τους θεατές.
Πρώτος στην κύρια κατηγορία ELITE ήρθε ο Ιωάννης Ιωάννου από την Αθήνα με χρόνο ρεκόρ 2.54. 587''  ο οποίος παρέλαβε το κύπελλο το νικητή από το Δήμαρχο Τριφυλίας συγχαίροντας τους διοργανωτές στην όμορφη όπως τόνισε Κυπαρισσία που φιλοξένησε ένα εξαιρετικό αγώνα. Δεύτερος ήταν ο Ελισάιος Γούβης με χρόνο 2.55.176 και τρίτος ο Λάμπρος Φακιόλας που ήταν ένας εκ των κατασκευαστών της διαδρομής. 
Στην κατηγορία Τζούνιορ τις πρώτες θέσεις έλαβαν οι Μάριος Νικολόπουλος, Γιώργος Θεοδωρόπουλος και Χρήστος Καρβούνης, στην κατηγορία Μάστερ πρώτος ήταν ο Δημήτρης Κανελλόπουλος που γνωρίζει την περιοχή, 2ος ο Κώστας Καλοχαιρέτας και 3ος ο Αλέξανδρος Υμέρης. Στην κατηγορία των Βετεράνων πρώτευσε ο Γιώργος Μάνθος, ακολούθησε στην 2η θέση ο Πέτρος Κόλλιας και 3ος ο Αντώνης Συριανός. Μετάλλιο δόθηκε και στον μικρότερο αθλητή που συμμετείχε με την αρωγή των γονιών του, μόλις 4 ετών αποδεικνύοντας ότι το άθλημα είναι για όλες τις ηλικίες με πολλές προπονήσεις. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη