google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΗΝ ΟΡΤ TV Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΟΓΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ..ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΟΡΤ TV Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΟΓΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ..ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Από τα γυρίσματα μιας ακόμη εκπομπής Περί Παιδείας με θέμα τη σπουδαία δράση του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» ( φλογα συλλογος γονιων παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια floga.οrg.gr) Καλεσμένοι μας: – O κ. Christos Sinis, Ιατρός, εκπρόσωπος της Φλόγας στη Μεσσηνία και συγγραφέας του βιβλίου Καρκινόδρακος – Η κ. Sonia Tourkolia, πρόεδρος Μ.Ε.Σ.Κ. φίλη της ΦΛΟΓΑΣ και η στιχουργός του τραγουδιού:
 Ο Πόνος – Καράβι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε: – Την κ. Μαρία Τρυφωνίδη, Πρόεδρο του Συλλόγου – Τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Σπύρος Σαμοΐλης και -Τον κ. Διονύσης Βαλεριάνος, εκδότη της ELLINOEKDOTIKI Publishers – ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Εκδόσεις ΕΡΧΕΤΑΙ την Τρίτη 18/04/2017 και ώρα 22.00 στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνία ΤηλεόρασηΦωτογραφία της Καραγγελή Κυριακή-Μαρία.
 Τρίτη 10 μ.μ. στην ΟΡΤ αφιέρωμα στη Φλόγα και στο τραγούδι για τα παιδιά με καρκίνο. Μιλάει η πρόεδρος της Φλόγας , ο συνθέτης που το μελοποίησε και ο γιατρός Χρήστος Σίνης για το βιβλίο ΚΑΡΚΙΝΟΔΡΑΚΟΣ. O Σπ. Σαμοΐλης ερμηνεύει το τραγούδι του » Ο ΠΟΝΟΣ – ΚΑΡΑΒΙ » στίχοι: ΣΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ μουσική: ΣΠ. ΣΑΜΟΪΛΗΣ Καράβι ο πόνος… για πού σαλπάρει; τί θα μου φέρει, τί θα μου πάρει… Η ψυχή, καπετάνιος, κρατά το τιμόνι! σκούρα η θάλασσα και πάμε μόνοι…… Γρανάζι του πόνου, γυρίζει αδιάκοπα τη ρότα του πλοίου, πρόσω κι ανάποδα. Κουράγιο ψυχή μου, σ’ αυτό το ταξίδι, δε θα ’σαι μόνη σου, θα ’ναι κι οι φίλοι. Συνταξιδιώτες της μάχης που δίνεις, στη δίνη του χρόνου, της πίκρας που πίνεις. Ξεκίνα ψυχή μου, για να αρμενίσεις, σκούρα η θάλασσα, μα θα νικήσεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη