ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

kyparissiotis | Δευτέρα, Απριλίου 10, 2017 | 0 σχόλια

ΚΟΝΤΑ στα προβλήματα των δημοτών βρίσκεται η μείζονα αντιπολίτευση με τον συνδυασμό «Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ» με επισκέψεις σε ιδρύματα και υπηρεσίες της περιοχής μας με σκοπό την ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν...
Πρόσφατα κλιμάκιο αποτελούμενο από τον επικεφαλής της παράτασξης κ. Ευστάθιο Ανδρινόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Μπακούρο, κ. Κουτρουμπή και τον τοπικό σύμβουλο κ. Γιαννόπουλο επισκέφθηκαν τον αναπληρωτή Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας  Κυπαρισσίας κ. Μπασάκο Παναγιώτη. Στην συνάντηση τέθηκαν αναλυτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν τις πάγιες ανάγκες της μονάδας, συμφωνώντας στην διατήρηση αλλά κυρίως την ενόσχυση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Ο κ. Μπασάκος με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά  λόγος με την χειρουργική μονάδα του νοσοκομείου της Κυπαρισσίας, επισήμανε ότι όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία ολοκληρώθηκαν και όσα έχουν προγραμματιστεί θα διεξαχθούν κανονικά καθώς όλο το προσωπικό παραμένει στις θέσεις του.

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια