ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

kyparissiotis | Κυριακή, Απριλίου 16, 2017 | 0 σχόλια

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας, και μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα με την (κατόπιν ραντεβού) μετακίνηση γιατρών χειρουργών από το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε αυτό της της Ζακύνθου, το Δ.Σ. εκτός από το παρακάτω ψήφισμα, προχώρησε στη συγκρότηση μιας διακομματικής επιτροπής η οποία θα παρακολουθεί θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Το ψήφισμα του Δήμου Τριφυλίας -Στηρίζουμε την λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας το οποίο προσφέρει υπηρεσίες πολύ σημαντικές σε όλους τους κατοίκους της Δυτικής Μεσσηνίας και της Νότιας Ηλείας. -Δεν θα ανεχτούμε οποιαδήποτε υποβάθμιση –ακύρωση του ρόλου του και θα αγωνιστούμε για την διαρκή αναβάθμισή του ώστε να μπορεί να επιτελέσει τον ρόλο του. Η επιτροπή αποτελέιται από τους κάτωθι: 1.Δημήτριος Σαρμαντζής Δημοτικός Σύμβουλος 2.Πούλος Αναστάσιος Δημοτικός Σύμβουλος 3.Παπαθεοδοσίου Βασίλειος Δημοτικός Σύμβουλος 4.Ανδρινόπουλος Ευστάθιος Δημοτικός Σύμβουλος 5.Κουτσούλης Δημήτριος Δημοτικός Σύμβουλος 6.Μαραβελή Ιωάννα Δημοτική Σύμβουλος 7.Κουκούμης Σαράντος Δημοτικός Σύμβουλος 8.Αλεξοπούλου Σταματία Πρόεδρος Τοπ. Κοιν. Κυπαρισσίας

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια