ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Πηγε καλά φέτος το ανδρικό βόλλεϊ του ΔΙΩΝ

kyparissiotis | Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2017 | 0 σχόλια

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα βόλλεϊ της Γυμναστικής Αθλητικής Ένωσης Τριφυλίας «ΔΙΩΝ ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ» , η οποία αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 18:30 στο κλειστό Κυπαρισσίας τον Σπαρτιατικό. Μάλιστα η νικήτρια ομάδα θα καταλάβει και την 2η θέση στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ καθώς η μάχη για την πρώτη θέση χάθηκε για την ομάδα του ΔΙΩΝΑ το προηγούμενο Σάββατο στην Ναύπακτο όπου αντιμετώπισε την έμπειρη ομάδα της Ομόνοιας και ηττήθηκε με 3-2 σετ μετά από μία δυνατή αναμέτρηση με πολλές διακυμάνσεις του σκορ.
Θυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν το ανδρικό τμήμα βόλλεϊ του ΔΙΩΝΑ έκανε την παρθενική του εμφάνιση εδραιώνοντας την παρουσία του στο άθλημα της πετοσφαίρισης στην περιοχή της Πελοποννήσου. Η ομάδα απαρτίζεται από αθλητές από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας με τον κορμό να αποτελούν αθλητές από τους Γαργαλιάνους ενώ συμπληρώνουν άτομα από την Κυπαρισσία και τα Φιλιατρά. Ο αρχιτέκτονας της προσπάθειας είναι γένους θηλυκού, καθώς η, έμπειρη προπονήτρια με παραστάσεις από το αθηναϊκό βόλλεϊ, Γιούλη Γαβρίλη έβαλε στοίχημα να οργανώσει και να δημιουργήσει επιτυχώς από το μηδέν και μέχρι στιγμής η προσπάθεια κρίνεται με επιτυχία.

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια