ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΩΣΤΑΝΤΕΛΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

kyparissiotis | Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 | 0 σχόλια

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ χωρίς σαρωτικές αλλαγές θα είναι τελικά ο ανασχηματισμός στο Δήμο Τριφυλίας με τον ορισμό θητείας νέων αιρετών από τον Δήμαρχο Τριφυλίας, μετά μάλιστα την παραμονή στην θέση του για τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Τριφυλίας κ. Καλκαβούρα ο οποίος για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου θα συμπληρώσει 5ετία στα ίδια έδρανα! Η πρώτη τοποθέτηση πάντως ήταν αναμενόμενη στο Δήμο της Μεσσηνίας μετά την..αλλαγή θέσης καθώς ο ορισμός Αντιδημάρχου Οικονομικών αποτελούσε προτεραιότητα για την Δημοτική αρχή προκειμένου να τρέξει το οικονομικό επιτελείο της τοπικής..Κυβέρνησης/.
Ο κ. Κατσίβελας όρισε Αντιδήμαρχο Οικονομικών Προγραμματισμού κ Ανάπτυξης, καθώς και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, την Δημοτική Σύμβουλο Κυπαρισσίας, κα. Γιάννα Κωνσταντέλου η οποία είναι απόφοιτη Λογιστικής και εργάζεται στο ΙΚΑ Κυπαρισσίας.
kyparissialive.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια