ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΑΔΕΙΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ..ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

kyparissiotis | Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017 | 0 σχόλια

Το απουσιολόγιο κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου είχε αρκετά ονόματα πρώτης γραμμής… Ανάμεσα σε αυτά ήταν του πρώην αντιδημάρχου Γιάννη Αδρακτά, της πρώην αντιδημάρχου Μαρίας Πανουσιοπούλου, και του πρώην αντιδημάρχου Βασίλη Παπαθεοδοσίου (δικαιολογημένη, λόγω φόρτου εργασίας σύμφωνα με πληροφορίες). Απών από την πλευρά της συμπολίτευσης ήταν και ο «έχων περάσει το Ρουβικώνα» Ζαχαρίας Κανελλόπουλος. Από την μείζονα αντιπολίτευση απών ήταν ο ανεξαρτητοποιημένος, πλέον, σύμβουλος από τα Φιλιατρά, Γιώργος Ασημακόπουλος. 
Όσον αφορά τα τυχόν ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή τη διαβολική σύμπτωση δεν χρειάζεται κάποιος να είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ για να καταλάβει ότι κάποιοι έστειλαν προς την πλευρά του δημάρχου τα πολιτικά τους μηνύματα, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασαν την απογοήτευσή τους γιατί βρέθηκαν εκτός θέσεων ευθήνης την στιγμή που κάποιοι άλλοι έμειναν. Όπως και να έχει, πολύ σύντομα οι όποιες εξελίξεις θα γίνουν γνωστές καθώς… «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»!
Σχόλιο από την σελίδα gargalianoionline.gr

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια