google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΠΛΟΥΣΙΟΣ θα είναι φέτος για δεύτερη χρονιά το διήμερο εορτασμού για την Απελευθέρωση τηξς Κυπαρισσίας μαζί με υο πρόγραμμα του φετινού εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου και των φορέων:
Την Δευτέρα 20η Μαρτίου έγιναν οι πρώτες Εορταστικές εκδηλώσεις επί τη Εθνική Εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Τριφυλίας και Ολυμπίας. Η εκδήλωση διεξήχθη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας «Αλέκος Παπαδόπουλος». Την Πέμπτη  23η  Μαρτίου 2017 θα γίνει ο Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών Καταστημάτων καθώς και των οικιών ολόκληρης της περιοχής από τις 8 το πρωί της 23ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου καθώς και Φωταγώγηση όλων των Δημοτικών, Δημοσίων Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. κατά τις βραδινές ώρες της 23ης, 24ης και 25ης Μαρτίου.
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΆΣ....
Την Παρασκευή 24η  Μαρτίου 2017 θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της Αρκαδιάς από τους Τούρκους καθώς στις 5.00΄ μ.μ. θα τελεστεί Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώον της Άνω Πόλεως και κατάθεση Κατάθεση στεφάνων από τους: Δήμαρχο Τριφυλίας, Εκπρόσωπο της Περιφέρειας, Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, Διοικητή Α΄ Λιμενικού Τμήματος Κυπαρισσίας, Προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυπαρισσίας, Σύλλογο Αναπήρων και Θυμάτων πολέμου, Από τον Εκπρόσωπο Τοπικού Τμήματος  ΠΕΑΕΑ, Από τα Σχολεία, Από τα Αθλητικά και Πολιτιστικά  Σωματεία, Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τους αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης καθώς και ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας.
Στις 5.40΄  μ.μ. στην Άνω Πόλη θα γίνουν χοροί από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Στην συνέχεια στην Άνω Πόλη ο Δήμος Τριφυλίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο για την Προστασία και την Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας, τον Μ.Ε.Σ.Κ, τον Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Γαργαλιάνων, τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών και τον Σύλλογο Γυναικών Κοπανακίου «Η Καλλιπάτειρα», θα πραγματοποιήσουν εορταστική εκδήλωση με θέμα: «Η Τριφυλία στην Επανάσταση» με αναπαράσταση της απελευθέρωσης της ιστορικής πόλης.
Στις 6.00΄ μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  Κυπαρισσίας όπου θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη