google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 3 και ο...κούκος στην παρουσίαση του τουριστικού οδηγού του Δήμου Τριφυλίας

3 και ο...κούκος στην παρουσίαση του τουριστικού οδηγού του Δήμου Τριφυλίας

Πόσοι και ποιοι άνθρωποι της τουριστικής βιομηχανίας ήταν στην παρουσίαση του τουριστικού οδηγού; Είχαν προσκληθεί τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι μεγάλων ταξιδιωτικών γραφείων; Συμμετείχε κανένας; Είχαν προσκληθεί ΜΜΕ και κυρίως ΜΜΕ που ασχολούνται και προωθούν τον τουρισμό; Συμμετείχα κανένας εκπρόσωπός τους; Στα ΜΜΕ που αναφέρονται έχει βάλει καταχώρηση ή θα βάλει ο Δήμος Τριφυλίας; Είναι συνδρομητής; Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Τριφυλίας το οποίο στάλθηκε πολύ γρήγορα στα ΜΜΕ χθες τα μεσάνυχτα είχε 7 φωτογραφίες όλες κι όλες από την εκδήλωση αλλά καμία με τον κόσμο. Μόνο πρόσωπα ομιλητών κι επισήμων σε ομιλίες και χαιρετισμούς. Δεν είχε ούτε μια φωτογραφία από τους θεατές ή φωτογραφία του τουριστικού οδηγού.
Η μόνη επιτυχία ήταν η παρουσίαση του γεγονότος στην τηλεόραση του ANT1, στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, όπου σίγουρα είχε πολύ μεγάλη απήχηση. Χρειαζόντουσαν να δαπανηθούν τελικά τόσα χρήματα; δεν θα ήταν καλύτερο να μίλαγε ο δήμαρχος στον ANT1 και να είχαμε αποφύγει όλα τα υπόλοιπα έξοδα; Το δελτίο τύπου δεν αναφέρει κάτι για τον πιανίστα που βρέθηκε στην εκδήλωση παρόλο που το πιάνο στην εκδήλωση (ενοικίαση – μεταφορά) κόστισε πάνω από 1.000 ευρώ. Όσο για το βίντεο λίγων λεπτών, πολλά τα 2.500 ευρώ για ένα βίντεο που δείχνει μόνο πλάνα και όχι απ’ όλη την Τριφυλία (π.χ. δεν υπάρχει το Μουζάκι, ο Πύργος, το Κοπανάκι, ο Αετός), χωρίς ένα «μότο» και χωρίς να δείχνει ανθρώπινες δραστηριότητες στην Τριφυλία.
ΠΗΓΉ gargalianoionline.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη