ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ..ΑΣΤΕΓΟ ΣΕΡΙΦΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

kyparissiotis | Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017 | 0 σχόλια

Το άρμα που κέρδισε τις εντυπώσεις στο καρναβάλι, των «Φούληδων» στα Φιλιατρά ήταν αυτό του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών «ο Άστεγος Σερίφης», με σφραγισμένο το αστυνομικό τμήμα και τον «τοπικό αστυνόμο» σε παγκάκι της πλατείας… Μια ευρηματική απόδοση του παραλογισμού. Προεχόντως βέβαια της κυβέρνησης, που κόντρα σε όλα τα βάσιμα επιχειρήματα έχει αποφασίσει την κατάργηση του Α.Τ. Φιλιατρών. 
Αλλά και της Δημοτικής Αρχής, που κόντρα στην κοινή λογική δεν παραχωρεί χώρο για τη στέγαση του «τοπικού αστυνόμου». (Προτάσεις σαν και αυτές που φέρεται να διατύπωσε ο δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- όπως τουλάχιστον αποτυπώθηκαν στα ΜΜΕ- για στέγαση στα γραφεία της ΔΕΗ ή στο Κέντρο Υγείας ! μόνο στο καρναβαλικό κλίμα της εποχής μπορούν να αποδοθούν). 
Ωστόσο για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν χωρούν αστεϊσμοί. Και βέβαια δεν συγχωρούνται εμμονές, προχειρότητες και πειραματισμοί από τη μια και πείσματα, εγωισμοί και σκοπιμότητες από την άλλη. Και στη μέση να συνθλίβεται ο πολίτης. Υπάρχει καιρός για διορθώσεις.
  Υ.Γ.: θα ήθελα να συγχαρώ τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για τη συμμετοχή του στο Φιλιατρινό καρναβάλι. Απέδειξε ότι τα «σύνορα» στα Διπόταμα, μεταξύ Φιλιατρών – Κυπαρισσίας μπορεί να γκρεμιστούν. 
Κώστας Κόλλιας

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια