ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΑΝΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

kyparissiotis | Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 | 0 σχόλια

Σε συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, εκφράστηκε η ομόφωνη απόφαση των παραγωγών για κλιμάκωση όλων των κινητοποιήσεων. Με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος καλεί τους αγρότες της περιοχής σε μεγάλη συγκέντρωση στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, το πρωί της Κυριακής, με σκοπό τα τρακτέρ με πορεία να καταλήξουν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:
Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ Μετά από συγκέντρωση των μελών του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα την έναρξη των κινητοποιήσεων . Ξεκινώντας με συγκέντρωση πίσω από το γήπεδο Γαργαλιάνων την Κυριακή 5 -2-17 στης 09.30 το πρωί με κατεύθυνση στην κεντρική πλατεία της πόλης των Γαργαλιάνων. Όπου μετά από ανοιχτές συνελεύσεις, θα αποφασίζονται περεταίρω κινήσεις, σε συντονισμό με τους άλλους Αγροτικούς Συλλόγους του νομού μας. Τα βασικά αιτήματα είναι το Ασφαλιστικό, Φορολογικό, Δασολόγιο και Εργόσημα Το Δ Σ

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια