ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ξεκληρίστηκε στο δρόμο οικογένεια από τη Μεσσηνία

kyparissiotis | Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 | 0 σχόλια

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μεσσηνίας στο άκουσμα της είδησης της οικογενειακής τραγωδίας που γράφτηκε πριν λίγες ώρες στην άσφαλτο, στον δρόμο Τσακώνα – Καλό Νερό στο ύψος της Καλλιρρόης. Ένα ζευγάρι που κατοικούσε στην Καλαμάτα, πέθανε ακαριαία μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Νίκος Κατσούλης από τα Φιλιατρά, με τρακτέρ.
Ο άτυχος άνδρας, που γιόρταζε σήμερα, με τη σύζυγό του, η οποία επίσης πέθανε ακαριαία και την 15χρονη κόρη τους, μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου σε σχολείο της Καλαμάτας, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καν, από το θανατηφόρο τροχαίο, ερχόταν από την Πάτρα όπου είχαν πάει για την ορκωμοσία του 24χρονου γιού της οικογένειας, ο οποίος πήρε το πτυχίο του ως δάσκαλος, αποφοιτώντας από το παιδαγωγικό τμήμα του εκεί Πανεπιστημίου. Ο θάνατος όμως, είχε… τα δικά του σχέδια, μετατρέποντας τη διπλή χαρά για την αγαπημένη οικογένεια σε μεγάλη τραγωδία. Ο νεαρός ειδοποιήθηκε για το ατύχημα και βρίσκεται καθοδόν για την Καλαμάτα, όπου και θα του ανακοινωθεί η τραγική είδηση, ενώ για την 15χρονη θα ειδοποιηθεί ψυχολόγος, προκειμένου να της γίνει γνωστό που οι γονείς της δεν τα κατάφεραν.
ΦΩΝΗ

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια