ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

kyparissiotis | Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016 | 0 σχόλια

Ο Δήμος Τριφυλίας & η Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής στήριξης των οικονομικά αδύναμων πολιτών της Τριφυλίας και υλοποίησης του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» διένειμε είδη υλικής συνδρομής (τρόφιμα & καθαριστικά) στις 15 & 16 Νοεμβρίου 2016.
Ευχαριστούμε θερμά τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιλιατρών για τη φιλοξενία, αποθήκευση και διανομή στο κτίριο στέγασής του στην Αγιαμπελιώτισσα. Ευχαριστούμε θερμά το Μορφωτικό και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων, το Γραφείο Μεταφορών Χαρ. Σουρέτη καθώς και τους εθελοντές του Δήμου μας για το χρόνο τους και τη βοήθειά τους στη διανομή. Χωρίς τη συμπαράσταση και συνδρομή τους, οι δυσκολίες θα ήταν μεγαλύτερες για εμάς και τους ωφελούμενους. Έμπρακτα μετέφεραν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς σ όλη την Τριφυλία.

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια