ΤΡΙΦΥΛΙΟΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ EXPO

Ο Δήμος Τριφυλίας, συμμετέχει στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», στο Εκθεσιακό Κέντρο στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, από τις 9 έως 13 Νοεμβρίου 2016, με δικό του περίπτερο.Αποτέλεσμα εικόνας για «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» Συμμετέχουμε στην πρώτη διοργάνωση συνέργειας όλων των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, για να στηρίξουμε την εμπορική και παραγωγική μας δράση, για να προβάλουμε και να προωθήσουμε τα ποιοτικά προϊόντα, τις αξιόλογες υπηρεσίες μας, αλλά και τον φυσικό, πολιτιστικό και αρχαιολογικό μας πλούτο. Στο επίκεντρο για 5 ημέρες η παραγωγική μας φυσιογνωμία, η αγροτική ζωή και η αγροδιατροφή. Ο Δήμος Τριφυλίας, σε βήματα εξωστρέφειας, στηρίζει και φιλοξενεί παραγωγούς και επαγγελματίες Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου ώρα 7.00 το απόγευμα. 
Την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου ώρα 6.00 το απόγευμα θα μαγειρέψουν διακεκριμένοι σεφ με πρώτες ύλες από τον τόπο μας. Καθημερινά θα υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας με παραδοσιακά γλυκίσματα και αποστάγματα. Σας προσκαλούμε να είστε εκεί. Βοηθήστε μας να δείξουμε την όμορφη πλευρά της Τριφυλίας, να κάνουμε γνωστό το Δήμο μας, να προσελκύσουμε επισκέπτες, να γυρίσουμε σελίδα στην εσωστρέφεια. Διοργάνωση : Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαίας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης. Η είσοδος είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΒΑΣΗ στον Εκθεσιακό Χώρο
Η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» φιλοξενείται στο Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, ένα χώρο 8.000 τ.μ. με εύκολη πρόσβαση, ευρύχωρο & ελεύθερο παρκινγκ 60 στρ.,σε απόσταση 50 χλμ από την Κόρινθο, μόλις 40 χλμ από Καλαμάτα, Σπάρτη & Άργος, στην Επαρχιακή οδό Τρίπολης – Νεοχωρίου. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΒΙ.ΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Κολοκοτρώνη ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Ανά μισή ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης Ώρες λειτουργίας της έκθεσης Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή 9,10 & 11/11 από ώρα 5.00 το απόγευμα έως 10.00 το βράδυ Σάββατο & Κυριακή, 12 & 13/11 από ώρα 10.30 το πρωί έως 10.00 το βράδυ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια