google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΗ ΠΕΙΡΟΔΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΗ ΠΕΙΡΟΔΟ

Συμβουλές για την Ελαιοκομική περίοδο Από τον *Φώτη Αλεξόπουλο 
Επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο ελαιοκομικής περιόδου σε όλη την χώρα θα παρακαλούσα να διαβάστε τις πιο κάτω συμβουλές που ίσως σας φανούν χρήσιμες: Μην ξεχνάμε ότι : Δεν αφήνουμε ποτέ τον καρπό μέσα στα τσουβάλια & στο χωράφι, κατά την περίοδο της νύχτας .
Πάντα μετά το τέλος της καθημερινής εργασίας - ελαιοκομιδής, καλούμε το συνεργείο καρπό- μεταφορέα του ελαιοτριβείου, είτε τα μεταφέρουμε μόνοι μας και τα αποθηκεύουμε σε ασφαλές μέρος στο σπίτι μας . Προσοχή : Να μην βραχούν για πολλές ημέρες . Μετά την συλλογή στο σπίτι ενός ικανοποιητικού αριθμού σε τσουβάλια καρπού , τα μεταφέρουμε στο ελαιοτριβείο προς επεξεργασία . Πάντα προτιμούμε ελαιοτριβεία τελευταίας τεχνολογίας αλλά και εμπιστοσύνης .
Όταν είστε έτοιμοι να πάρετε το λάδι σπίτι καλό θα είναι να το μεταφέρετε με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, στην αποθήκη του σπιτιού σας . Προσοχή: Ποτέ δεν αποκαλύπτουμε σε «τρίτους» σε ποιο σημείο φυλάσσουμε το ελαιόλαδο καθώς και που «κρύβουμε» Π.Χ τα κλειδιά της αποθήκης . Καλή σοδειά , καλή λαδιά . *Ο Φωτης Αλεξόπουλος είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή & Αγοράς

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη