google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΟΚ ΜΕ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΟΚ ΜΕ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ για γερά νεύρα ήταν αυτό που διεξήχθη στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Α.Ο.Κυπαρισσίας και τον Πανθουριακό με ισόπαλο αποτέλεσμα που αδικεί τους γηπεδούχους.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυνατά καθώς οι φιλοξενούμενοι ήθελαν από την αρχή να έχουν τον πρώτο λόγο καθώς μετά από ενέργεια στην μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε τα πόδια του Δασκαλάκη ο οποίος στο 7ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαμπρόπουλου κάνοντας το 0-1. Μια ευκαιρία για τέρμα σημείωσε στο 25ο λεπτό ο Μανδρπαήλιας για τους γηπεδούχους χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ως το 40ο λεπτό οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν αρκετές, ενώ στο 29ο λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι στη μεγάλη περιοχή..
Στην επανάληψη οι ευκαιρίες ήταν ισάριθμες καθώς στο 50ο λεπτό ο Τριανταφύλλης είχε μια χρυσή ευκαιρία για τέρμα στη μικρή περιοχή που κατέληξε πάνω στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο δίκαια λίγα λεπτά αργότερα ο Βασιλόπουλος στο 75ο λεπτό διαμόρφωσε το 1-1 με την απάντηση του ΑΟΚ να είναι ξεκάθαρη με ένα ωραίο γκολ. 
Μέτρια η διαιτησία με αρκετά λάθη ιδίως από τους βοηθούς σε αρκετές φάσεις ιδίως όταν η μπάλα ξεπερνούσε την γραμμή αλλά και σε φάσεις κοντά στο κέντρο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος Ακ., Ανδρουτσής Στ., Γιαννόπουλος, Μητρόφ, Τσίτσος, Ντιόπ, Μανδρπαήλιας Κ., Δημητρουλόπουλος, Βασιλόπουλος, Κωσταντόπουλος, Τριανταφύλλης.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Πετρόγιαννης, Σεφεράσι, Κλουβάτος, Καράμπελας, Ντόκο, Μουστάκας, Μιγκάκης, Δασκαλάκης, Χελάς.
ΔΕΙΤΕ το βίντεο από την ιστοσελίδα του kyparissianews.com με στιγμιότυπα..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη