google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποκαλυπτήρια Του Μνημείου Πεσόντων Φιλιατρινών Αεροπόρων

Αποκαλυπτήρια Του Μνημείου Πεσόντων Φιλιατρινών Αεροπόρων

Με σεμνότητα και σεβασμό πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων Φιλιατρινών Αεροπόρων, που βρίσκεται στο πάρκο της οδού Εθν. Αντιστάσεως (τρίγωνο Φιλόπουλου) στα Φιλιατρά.
Ο Δήμος Τριφυλίας & η Δημοτική Κοινότητα Φιλιατρών τίμησαν σε μία εξαιρετική εκδήλωση τον Ίκαρο Τσούτσια Σπυρίδωνα, τον Ανθυποσμηναγό Ανδριανόπουλο Γεώργιο, τον Ανθυποσμηναγό Πανταζόπουλο Γεώργιο του Κων/νου και τον Υποσμηναγό Γιούλη Ανδρέα του Γερασίμου, παρουσία Εκπροσώπων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, επισήμων, συγγενών των πεσόντων αεροπόρων, αλλά και απλών πολιτών.
Η Επιμνημόσυνη Δέηση τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας & Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ για την απόδοση τιμών στην τελετή παρέστη και άγημα της Ελληνικής Αεροπορίας. Στεφάνη κατέθεσαν επίσης από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ο εκπρόσωπος Διοικητής της 120 ΠΕΑ Σμήναρχος Κωνσταντίνος Χίνης και ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Γεωργόπουλος, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε ο λόγος της προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων κα Μιράντα Παπασταύρου. Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν από τον Ταξίαρχο Παναγιώτη Γεωργόπουλο και τον Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα. Από μία τέτοια στιγμή δεν μπορούσε να λείψει η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, που με τον δικό της μοναδικό τρόπο, απέδωσε τιμή στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη