ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΑΡΩΝ ΣΕ 2 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

kyparissiotis | Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2016 | 0 σχόλια

Ο Δήμος Τριφυλίας σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων παραγόντων όπως τονίστηκε και στο τελευταίο Δ.Σ. θα δώσει το παρών σε δύο τουριστικές εκθέσεις τον επόμενο μήνα για την προβολή των προϊόντων, αλλά και των σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής.
Ήδη έχει αποφασιστεί η συμμετοχή στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo» που διεξάγεται στην Τρίπολη από τις 9 -13 Νοεμβρίου, με διοργανωτές όλα τα Εμπορικά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου προβάλλοντας εμπορικές επιχειρήσεις, καινοτόμες δράσεις αλλά και πρωτογενή προιόντα που σχετίζονται με τον τουρισμό. Η συμμετοχή επιχειρήσεων θεωρείται δεδομένη.
Παράλληλα θα υπάρχει παρουσία της Τριφυλίας στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την συμμετοχή της περιοχής μας στην 32η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία διεξάγεται 18-20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παρουσία παραγόντων της Πελοποννήσου.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια