google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 O ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟ

O ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟ

Δ
ΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣDSC_7377a
                            LIVE
                   Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

       Στον Παλιό Νερόμυλο στην Κυπαρισσία
    Παρασκευή 29 Ιουλίου
   Ώρα έναρξης 21.30
  Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ





Ο ξεχωριστός ερμηνευτής με ανανεωμένο πρόγραμμα και διάθεση μας συστήνει τον μουσικό του κόσμο φτιαγμένο από διαφορετικά είδη και εποχές του τραγουδιού.
Ένα πρόγραμμα που διατρέχει το διεθνές ρεπερτόριο με αναφορές στον κινηματογράφο, με τα πιο γοητευτικά, ερωτικά ,ξένα  ρετρό τραγούδια σε αισθαντικές jazz διασκευές αλλά και με όλα τα μεγάλα ελληνικά τραγούδια από το ελαφρό μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.

Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές και κεφάτες ερμηνείες σ’ένα ακουστικό, ζεστό και κεφάτο Live.
Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, την Μαρία Φαραντούρη, την Νανά Μούσχουρη, την Λένα Πλάτωνος, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Η παράσταση επιθυμεί να συγκινήσει το κοινό με την αμεσότητα της στην καρδιά του καλοκαιριού στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Παλιού Νερόμυλου

Ο Δώρος Δημοσθένους στην ερμηνεία, μαζί με τον Αχιλλλέα Γουάστωρ στο πιάνο
Παλιός Νερόμυλος,
Κυπαρισσία

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη