google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κυλλήνη: Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι

Κυλλήνη: Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι

Το πλοίο Mare Di Levante είχε μόλις φτάσει στο λιμάνι της Κυλλήνης και ο καπετάνιος είχε ξεκινήσει τη διαδικασία πρόσδεσης. Ξαφνικά οι επιβάτες του έζησαν στιγμές που θα θυμούνται για πάντα...

Πρόσκρουση πλοίων, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός επιβάτη ή μέλους πληρώματος, σημειώθηκε χθες το απόγευμα (18-07-2016), στο λιμάνι της Κυλλήνης. Ειδικότερα, σύμφωνα με το λιμενικό, το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο "Mare Di Levante'', στο οποίο επέβαιναν 660 επιβάτες και 37 μέλη πληρώματος, συγκρούστηκε κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσής του, με το επιβατηγό - τουριστικό πλοίο "Harmony G", που ήταν ελλιμενισμένο, χωρίς επιβάτες. Από την πρόσκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβαίνοντες στο "Mare Di Levante", ούτε προκλήθηκαν ζημιές και το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για λιμάνι της Ζακύνθου. Αντίθετα, σύμφωνα με το Λιμενικό, στο τουριστικό σκάφος  προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρωραία αριστερή και δεξιά πλευρά του, πάνω από την ίσαλο γραμμή και απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την επιθεώρησή του από το τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης πλοίων.

ΦΩΤΟ από ioniangroup.comΦΩΤΟ από ioniangroup.com

To Mare Di Levante, είναι ναυπηγημένο στην Ιαπωνία από τα ναυπηγεία Jyuko Kochi και αφού έπλευσε για 10 περίπου χρόνια στα μακρινά νερά της χώρας του ανατέλοντος ηλίου ήρθε στη Ζάκυνθο. Προηγουμένως είχε ολοκληρώσει μια σημαντική μετασκευή σε Κορέα και Ελλάδα, που μεταμόρφωσε το «ασχημόπαπο» σε έναν όμορφο κύκνο.
Σήμερα εντυπωσιάζει τόσο με τους άνετους χώρους του όσο και με τη μεταφορική του ικανότητα, εξυπηρετώντας πλήρως τις συγκοινωνιακές ανάγκες της γραμμής σε ό,τι αφορά την επιβατική και εμπορευματική κίνηση!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη