google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΑΛΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑ.Λ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

ΠΑΛΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑ.Λ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Από το kyparissianews.com
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ πρωτιά σε ειδικότητα με βαθμολογία ρεκόρ καταγράφει φέτος το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας μετά την έκδοση των βαθμολογιών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις καθώς αριστούχοι υποψήφιοι μίλησαν για την προοπτική που προσφέρει η επαγγελματική εκπαίδευση. Μάλιστα υποψήφιος συγκέντρωσε 19.540 μόρια κάνοντας ρεκόρ βαθμολογίας στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, ενώ όπως φαίνεται είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα! Αρκετοί υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν με το νέο σύστημα πετυχαίνουν στις σχολές επιλογής τους σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία.
Ο Γιάννης Γιαννόπουλος αποτελεί ρεκόρ για το σχολείο καθώς συγκέντρωσε συνολικά 19.540 μόρια, έχοντας ως κύρια επιλογή Στρατιωτικές σχολές για το μέλλον του. Επισήμανε ότι διάβασε εντατικά αλλά με μέτρο όλο το χρόνο, έχοντας τεράστια διάθεση στήριξης τόσο από καθηγητές όσο και από μαθητές, ενώ σε όσα παιδιά δεν πέρασαν συμβούλεψε να μην υπάρχει άγχος μέχρι την τελική επιτυχία του. Ο υποψήφιος πάντως εξέπληξε με την μετριοφροσύνη του αλλά κυρίως με τη πίστη ότι οι μεγάλοι στόχοι μπορούν να κατακτηθούν στο Επαγγελματικό Λύκειο.
ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΠΑΛ
Ο Γιάννης Δημητρακόπουλος που συγκέντρωσε 18.335 γράφοντας άριστα σε τουλάχιστον 3 μαθήματα τόνισε ότι θέλει να περάσει στην Σχολή Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο που ήταν πρώτη επιλογή, λέγοντας ότι ήταν ευτυχής που φοίτησε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία που φοίτησε ποτέ, καθώς οι καθηγητές βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την κα Βάσω Αργυροπούλου στην ειδικότητα που ήταν μαζί τους σε όλες τις δράσεις, ενώ στα νέα παιδιά ευχήθηκε να μην έχουν άγχος και θα τα καταφέρουν με δουλειά και υπομονή αλλά κυρίως να πιστεύουν στον εαυτό τους. 
Ο Μάριος Βλάχος με 17.865 μόρια δήλωσε ικανοποιημένος από την επιτυχία του, έχει δηλώσει Αστυνομικές σχολές που ήταν πρώτη του επιλογή. Πρόσθεσε ότι είχε στήριξη από το σχολείο, τους γονείς και τους συμμαθητές του, οι καθηγητές νοιάστηκαν από την πρώτη στιγμή, η ζωή συνεχίζεται με τις εξετάσεις ενώ στους νέους που δεν κατάφεραν να περάσουν ευχήθηκε κουράγιο με δουλειά καταλήγοντας ότι στο ΕΠΑΛ υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες.
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ο Γιάννης Γκολφόπουλος με 17.865 μόρια επίσης υποστήριξε ότι είναι πολύ χαρούμενος καθώς με καλό διάβασμα πετυχαίνει ο υποψήφιος τους στόχους του. Εξάλλου μίλησε για μεγάλη βοήθεια από γονείς, καθηγητές, τον Διευθυντή κ. Δράκο όπως και τους συμμαθητές του που στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Είπε ότι περίμενε να περάσει ένα καλό καλοκαίρι ενώ στα παιδιά που θα δώσουν πάλι εξετάσεις τόνισε ότι πρέπει να επιμείνουν στο στόχο που επιλέγουν γιατί δημιουργούνται ευκαιρίες ζωής.
Τέλος ο Γιάννης Μιχαλακόπουλος που διάβασε αρκετά συγκέντρωσε περισσότερα από 15.600 μόρια λέγοντας ότι έδωσε έμφαση στο τέλος για να αυξήσει τις επιδόσεις του, ενώ θεωρεί ως καλή επιλογή το τμήμα Μηχανολογίας στο ΤΕΙ Πειραιά που έχει μεγάλες βάσεις αλλά θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πετύχει στους στόχους του. Ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλα τα παιδιά που τους αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη