google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.

Ύστερα από επισήμανση περίοικων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας πως νεαροί χρησιμοποιούν το Κολυμβητήριο κατά τις ώρες που παραμένει κλειστό, με κίνδυνο της ακεραιότητας τους ( περνούν την 2μετρη περίφραξη, κάνουν χρήση της πισίνας χωρίς την παρουσία ναυαγοσώστη ), ο Δήμος Κυπαρισσίας και ο ΝΟΚΥ (Ναυταθλητικός Ομιλος Κυπαρισσίας) σας παρακαλούν να δημοσιεύσετε την παρακάτω ανακοίνωση.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Σας ενημερώνουμε ότι η εισβολή σε δημόσιο χώρο, η χρήση και οι δολιοφθορές διώκονται και τιμωρούνται αυστηρά από τον Νόμο. Για τους ανηλίκους τις ευθύνες επωμίζονται εξ ολοκλήρου οι γονείς. Τις ώρες που το Κολυμβητήριο είναι κλειστό, εκτός του ότι ρίχνονται επικίνδυνα χημικά για την υγεία, υπάρχει και τεράστιος κίνδυνος ατυχήματος. Ενώ μπορούμε να χαρούμε όλοι μας το Κολυμβητήριο τις ώρες λειτουργίας του, είναι κρίμα να καταφεύγουμε σε έκνομες και επικίνδυνες ενέργειες που μπορεί να αποβούν μοιραίες. Εκ των υστέρων, θα είναι μάταιο να προσπαθούμε να ρίξουμε τις ευθύνες μας σε άλλους. Επισκεφτείτε το Κολυμβητήριο κατά τις ώρες λειτουργίας του για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις ώρες που σας εξυπηρετούν. Το Κολυμβητήριο είναι Δημοτικό, ανήκει σε όλους μας και οφείλουμε να το διαφυλάξουμε και να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. ΔΗΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ & ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : Δευτέρα – Παρασκευή 16:00-19:00 Facebook : Ναυταθλητικός Ομιλος Κυπαρισσίας (ΝΟΚΥ)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη