ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ

kyparissiotis | Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 | 0 σχόλια

Πρόγραμμα «Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2016» για τα παιδιά μας | Χορηγός του προγράμματος το‪ #‎ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24‬
Η Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας σας γνωστοποιεί ότι προώθησε το πρόγραμμα «Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2016», που υλοποιείται υπό την αιγίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδας, ενθαρρυμένη από την άμεση ανταπόκριση χορηγών (Σύλλογος Ολυμπίων, Σύλλογος Ανδριτσάνων, Σύλλογος Φίλων Βιβλιοθήκης Fribourg, ιδιώτες) και την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια εθελοντών, προς τους οποίους (χορηγούς – εθελοντές) εκφράζει την ευγνωμοσύνη της.
Η ευαισθητοποίηση και η βοήθεια των εθελοντών οδήγησε στην προετοιμασία 44 εκδηλώσεων, οι οποίες αποβλέπουν στην ψυχαγωγία των παιδιών της περιοχής μας ηλικίας 05 – 15 ετών, μέσα από την ελεύθερη έκφραση και τη δημιουργία .
Θα θεωρήσουμε τιμή μας την παρουσία όλων των φίλων της Βιβλιοθήκης στην Γιορτή Έναρξης των εκδηλώσεων στις 16 και 17 /06/2016, και ώρα 10.00 – 12.00 π.μ. στο χώρο της Βιβλιοθήκης της Ανδρίτσαινας.
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της Βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας:
Ιστοσελίδα: www.andritsainalibrary.gr
Facebook: Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας
Πληροφορίες: Αντωνία Βλαχούση - Τηλ. 26260-22242

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια