ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 60% ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

kyparissiotis | Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2016 | 0 σχόλια

ΑΚΟΜΑ και το Σαββατοκύριακο όπως δείχνουν τα πράγματα θα εργάζονται τα συνεργεία της Ένωσης στην Τριφυλία προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους παραγωγούς στην ενεργοποίηση των δικαιωμάτων ώστε να μην χαθούν επιδοτήσεις, μετά μάλιστα την παράταση που δόθηκε από το αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Στη Κυπαρισσία και Φιλιατρά το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν αυξημένο όπως αποτυπώνεται καθημερινά, ενώ τα συνεργεία είναι επιφορτισμένα με την διόρθωση λαθών όπως είδαμε σε πολλές περιπτώσεις κυρίως στο ΑΦΜ, σε περιπτώσεις πώλησης ελαιολάδου ή δικαιούχων κάνοντας πολύ καλή δουλειά. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι σήμερα για τις δύο περιοχές της Τριφυλίας έχουν προσέλθει για τα δικαιώματα περισσότερο από το 60% των παραγωγών, οπότε τις επόμενες ημέρες όσοι το ξέχασαν πρέπει να ολοκληρώσουν την διαδικασία πριν είναι αργά..

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια