ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΚΑΛΗ Η ΣΟΔΕΙΑ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟ 2016

kyparissiotis | Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 | 0 σχόλια

Με εξαγωγές σε 23 χώρες αλλά και τιμές κοντά στα 23 λεπτά το κιλό πριν το τέλος, που σίγουρα δεν απογοήτευσαν τους παραγωγούς της περιοχής της Τριφυλίας κλείνει η χρονιά σε ότι αφορά το καρπούζι. Ηδη έχει γίνει η συγκομιδή του 95%% της παραγωγής που αντιστοιχεί σε σαράντα πέντε χιλιάδες τόνους περίπου ενώ απομένουν άλλοι ελάχιστοι τόνοι συγκομιδής. Στα θετικά της χρονιάς για την περιοχή της Τριφυλίας η πολύ καλή εξαγωγική κίνηση που παρουσίασαν τα αγγούρια της περιοχής και φυσικά οι τιμές που συνόδεψαν την παραγωγή.
Το 2016 η Τριφυλία δημιούργησε ρεκόρ εξαγωγών στα αγγούρια και όπως όλα δείχνουν η περιοχή θα αναδειχθεί σαν μία σημαντική παραγωγική δύναμη όσο οι παραγωγοί κινούνται με συνέπεια και παράγουν ποιοτικά προϊόντα. Η τιμή ωστόσο αποτελεί ένα θέμα που απασχόλησε τους παραγωγούς καθώς δεν έχει αποκτήσει την αξία που απαιτείται για την υψηλή ποιότητα του παραγόμενου είδου

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια