ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ

kyparissiotis | Πέμπτη, Μαΐου 19, 2016 | 1 σχόλια

ΠΟΣΑ χρήματα θα ξοδευτούν για την ρύθμιση του κυκλοφοριακού φόρτου στην Κυπαρισσία την στιγμή μετά τις μελέτες που είναι έτοιμες εδώ και 6 χρόνια;
Θυμίζουμε ότι από το 2010 ετοιμάστηκαν δύο μελέτες που πληρώθηκαν από χρήματα του λαού της πόλης αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκαν παρότι επικαιροποιήθηκαν μετά από συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων αλλά και της τοπικής κοινότητας καθώς αποτελεί πάγιο αίτημα της αγοράς και των κατοίκων.
Ο Δήμος πάντως ετοιμάζει την υλοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης στην Κυπαρισσία, προϋπολογισμού 44.000 ευρώ . Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου στο δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών που βρίσκονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να ολοκληρωθεί πριν το τέλος Ιουλίου με πόρους από χρήματα των δημοτών..

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

1 σχόλια

  1. AUDI says:

    ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ" ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.