ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

kyparissiotis | Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 | 0 σχόλια

ΚΛΕΙΣΤΟ θα παραμείνει όπως έχουμε αναφέρει σε ρεπορτάζ μας για μια χρονιά το Τουριστικό περίπτερο Κυπαρισσίας που παραμένει γιαπί με την αφαίρεση του εσωτερικού εξοπλισμού από το πρώην ενοικιαστή και την αποξήλωση τμημάτων του από το Δήμο καθώς είχε παράνομες επεκτάσεις. Το κτίριο φάντασμα ήταν έτοιμο να δημοπρατηθεί για 25 χρόνια από την Οικονομική επιτροπή σε ανάδοχο που θα επένδυε στην ανακαίνισή του, αλλά η προκήρυξη ανεστάλη μετά από μια σοβαρή παράλειψη.
Για να ολοκληρωθεί η προκήρυξη απαιτείτο η ενσωμάτωση στατικής μελέτης του κτιρίου, οπότε η αρμόδια επιτροπή προχώρησε σε ανάθεση της εν λόγω μελέτης ώστε να παραδοθεί το καλοκαίρι. Φυσικά η τουριστική σεζόν χάθηκε για φέτος αλλά ελπίζουμε ότι του χρόνου θα βρεθεί ανάδοχος που θα βάλει το χέρισ στην τσέπη για να αναστήσει το οίκημα....Αν μέχρι τότε βέβαια υπάρχουν πόροι.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια