ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΝΤΡΕΔΩΝ

kyparissiotis | Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2016 | 0 σχόλια


Με κάθε λαμπρότητα, αλλά υπο βροχή κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσία και του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 195η επέτειο της εξέγερσης και της ορκωμοσίας των Ντρέδων στο ιστορικό Ανω Δώριο (Σουλιμά). Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκεαπό τον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο, αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, και μαθητές από τα σχολεία της περιοχής απήγγειλαν ποιήματα. Αμέσως μετά στον προαύλιο χώρο του ναού του Αγίου Δημητρίου, στο χώρο του μνημείου που τελέστηκε η ιστορική  ορκωμοσία, έγινε κατάθεση στεφάνων. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Δωρίου και της Λαογραφικής Ενωσης Μεσσηνίας.
Να σημειώσουμε ότι πέρα από τον κ. Λεβέντη, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη, η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της "Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας" Παναγιώτης Αλευράς,, ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Καπέλιος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας Παναγιώτης Λούτος.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια