google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Καμποσιώρης «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»-Θέμα με Παναγόπουλο

Καμποσιώρης «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»-Θέμα με Παναγόπουλο

Την ανοδική πορεία από τον δεύτερο γύρο συνεχίζει η Κυπαρισσία που νίκησε και τον Μεσσηνιακό με 4-0. Έτσι, κατάφερε να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς και να μπει για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης της ανόδου. Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Καμποσιώρης, που από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι από τους διακριθέντες, μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής:
 «Πολλά συγχαρητήρια θα ήθελα να δώσω στους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ για την πολύ καλή εμφάνιση με τον Μεσσηνιακό. Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι επιβάλαμε από το πρώτο ημίχρονο τον ρυθμό μας και έτσι πήραμε εύκολα τους τρεις βαθμούς. Τώρα, κοιτάμε την επόμενη αγωνιστική στον Μελιγαλά. Είναι μια δύσκολη έδρα, εμείς πηγαίνουμε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο». Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με μοναδικό απών τον Φώτη Παναγόπουλο που θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη