google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ



Επίδειξη των αθλητών του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ταεκβοντό ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ , κοπή της πίτας και βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών για το 2015 που διακρίθηκαν με μετάλλια, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 20:30 μ.μ στο κοσμικό κέντρο Στεφανής με τεράστια επιτυχία!
Για τον απολογισμό του σωματείου με την δουλειά που γίνεται την αθλητική χρονιά που διανύουμε έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Αλεξόπουλος τονίζοντας ότι το 2015 ήταν μια πετυχημένη χρονιά σε διακρίσεις ενώ το νέο Δ.Σ. εργάζεται άοκνα με την προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα ώστε οι αθλητές να συμμετέχουν σε πρωταθλήματα ή διασσυλλογικές διοργανώσεις. Μίλησε για 6 νέα μετάλλια που ικανοποιεί το Δ.Σ. του συλλόγου, ευχόμενος να συνεχίσει η πορεία των αθλητών που διακρίνονται για το ήθος τους και την ευγενή άμιλλα που προάγεται μέσα από το ολυμπιακό άθλημα καταλήγοντας ότι υπάρχει συλλογική δουλειά.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την πρόοδο και σωματική άσκηση των αθλητών του ιστορικού σωματείου.
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Τους αθλητές που διακρίθηκαν εξήρε με το λόγο του ο μάστερ Προπονητής Παναγιώτης Δικαίος μιλώντας για την Διονυσία Μπουρδέκα από τα Φιλιατρά με πολλές συμμετοχές σε διοργανώσεις την οποία βράβευσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας, η Γιακουμοπούλου Άννα, από το Γιαννιτσοχώρι Ηλείας με πανελλήνια διάκριση την οποία βράβευσε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίγγανος, ενώ βραβεύτηκαν ο Τάσος Μπουρδέκας, ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ενώ βραβεία παρέδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μερκούρης, ο Φώτης Δικαίος, ο παλιός αθλητής και μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Δημητρόπουλος, η εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου της Κυπαρισσίας, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος του οργανισμού νεολαίας και άθλησης του Δήμου κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος που μίλησε στους αθλητές. 
Για πολλές επιτυχίες μίλησε ο κ. Μερκούρης μιλώντας για καλλιέργεια αθλητών και άμιλλας με κουράγιο να συνεχίσει η αγωνιστική χρονιά, ενώ ο κ. Τσίγγανος έπλεξε το εγκώμιο του Δ.Σ. για την δράση και την προσφορά του στην πόλη της Κυπαρισσίας. Ο χορός συνεχίστηκε με επίδειξη των αθλητών και αγωνιστικής ομάδας με υψηλό επίπεδο αθλητικής επάρκειας, αλλά και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν οι εκατοντάδες θαμώνες της αθλητικής εκδήλωσης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη