google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΟΚ ΑΠΟ ΘΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΟΚ ΑΠΟ ΘΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ

ΟΔΥΝΗΡΗ ήττα που δυσκολεύει την προσπάθεια για το Πρωτάθλημα υπέστη στην έδρα του ο ΑΟ Κυπαρισσίας χάνοντας από την ομάδα του Πανθουριακού με το ίδιο σκορ όπως στο παρελθόν. Άνευρη χωρίς πάθος η τοπική ομάδα δέχθηκε ένα τέρμα στο 22' χωρίς όμως να μπορεί να το ανατρέψει παρά το γεγονός ότι στην επανάληψη έγινε αλλαγή με Μητρόφ και Μοντεσάντο που δεν έφερε όμως κανένα αποτέλεσμα με εξαίρεση ένα καλό δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την αδυναμία του ΑΟΚ με αποτέλεσμα ο Κώστας Βασιλόπουλος να κάνει στ  25΄ για την ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου το 0-1 που διατηρήθηκε ως το τέλος. Έτσι η Κυπαρισσία έχασε το σερί νικών που είχε σημειώσει στην έδρα της και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα να μείνει στην 2η θέση κυνηγώντας το καυτό πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 5′ σημειώθηκε ο άτυχος τραυματισμός του Καμποσιώρη που αποχώρησε καθώς δέχθηκε ισχυρό χτύπημα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ένταση χωρίς άλλη υπόδειξη από τον διαιτητή του αγώνα εκτός από ένα απλό φάουλ. Στο 26′ Ο Ζάκκας πλάσαρε την μπάλα για τον Κ. Βασιλόπουλο που με πλάσε από την μικρή περιοχή δημιούργησε τις συνθήκες ώστε η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Στο 35′ O Πανθουριακός δημιούργησε ένταση μετά την μικρή ανατροπή του Β. Βασιλόπουλου από τον Καπετάνακη αλλά ο κ. Νίκας δεν υπέδειξε άλλη φάση. Στο 70′ μετά από εκτέλεση Φάουλ του Ανδρουτσή και κεφαλιά Παπαγεωργίου η μπάλα έφτασε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ λίγο αργότερα εξελίχθηκε μια ακόα ευκαιρία για τον ΑΟΚ αλλά έντεχνα έδιωξε ο Ανδρέου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκας, με βοηθούς τους Παναγιωτόπουλο και Γιαννέτσο.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Καπετανάκης, Γαργαρώνης, Αργυρόπουλος (65΄ Μανδραπήλιας), Παπαγεωργίου, Καμποσιώτης (5′ λ.τρ. Μοντεσάντος), Γιαννόπουλος (67′ Μιτρόφ), Κόλλιας, Γεωργιόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Φράγκος, Ανδρουτσής.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Ηλιόπουλος, Α. Σεφεράσι (75′ Χαραλαμπόπουλος), Β. Βασιλόπουλος, Κ. Βασιλόπουλος, Χαρμπίλας (25′ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Ζάκκας (70′ Δωδέκατος), Πιχιγιόνι, Β. Σεφεράσι, Καράμπελας, Παντσιώτης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη