google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στα άκρα ο πόλεμος Τατούλη και δημάρχων Πελοποννήσου

Στα άκρα ο πόλεμος Τατούλη και δημάρχων Πελοποννήσου

Δεν έχει τέλος το σίριαλ των απορριμμάτων που λαμβάνει και νέες διαστάσεις με την προσφυγή της Περιφέρειας κατά του νέου Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης. Η Περιφέρεια υψώνει τους τόνους
απέναντι στον κ. Τσιρώνη και σημειώνει πως το κόστος είναι αρκετά υψηλό με βάση την πρόταση του υπουργείου και φθάνει το 1,7 δις ευρώ.Την ίδια ώρα στο μέτωπο η κατάσταση πέρνα σε σκληρά επίπεδα κόντρας μεταξύ της περιφερειακής αρχής και του δημάρχου Άργους –Μυκηνών. Οι τόνοι με αφορμή και τα όσα εξελίχθηκαν με την αναβολή δεκαπέντε ημερών που αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο, για την έγκριση της τεχνικής μελέτης της κοινής διαχείρισης των απορριμμάτων από τους Δήμους Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, ανεβαίνουν κατακόρυφα… Σε κοινή τους συνέντευξη τύπου περιφερειακοί σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες που εκπροσωπούν την Αργολίδα στο Περιφερειακο Συμβούλιο Πελοποννήσου, απάντησαν στα όσα σημείωσε ο Δημήτρης Καμπόσος.
Όπως σημειώνεται
“Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες που εκπροσωπούν την Αργολίδα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκαν από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών και πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου, για την επιλογή τους να ψηφίσουν στην συνεδρίαση του ΠΕΣΥ την Δευτέρα, αναβολή δεκαπέντε ημερών για την έγκριση της τεχνικής μελέτης της κοινής διαχείρισης των απορριμμάτων από τους Δήμους Άργους και Ναυπλίου.
“Σηκώνοντας το γάντι” στις βολές Καμπόσου, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Β. Σιδέρης και Φ. Στεφανόπουλος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ε. Παναγιωτοπούλου, Γ.Σαρρής και Χ. Αντωνόπουλος (ο κ.Τσανής έλειπε) απάντησαν στον ίδιο σκληρό τόνο.
Ήθελαν όλοι μαζί να απαντήσουν σε όσα τους καταλόγισε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και για την ενδιάμεση διαχείριση των απορριμμάτων που είχαν αιτηθεί από κοινού οι Δήμοι Ναυπλιέων και Άργους-Μυκηνών.
Κατά ριπάς έβαλαν οι Β.Σιδέρης, Φ.Στεφανόπουλος και Ε.Παναγιωτοπούλου, οι υπόλοιποι ήταν περισσότερο ήπιοι στις εκφράσεις τους . Τον κατηγόρησαν γιατί συμπορεύεται με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Τσιρώνη αφού δεν είναι στον ίδιο κομματικό χώρο. Σύμφωνα με τους Περιφερειακούς συμβούλους και την κ Νικολάκου, σήμερα το πρωί έκαναν αυτοψία στο χώρο που προτείνεται και διαπίστωσαν πως στον ίδιο χώρο λειτουργεί παράνομη χωματερή (υγειονομική βόμβα) που καλύπτει το 75% της προτεινόμενης έκτασης και πως μόνο αυτό κατατάσσει την πρόταση ακατάλληλη…”
Σήμερα ο κ. Καμπόσος πέρασε στην αντεπίθεση (και με βάση τα όσα αναφέρει) το argolikeseidhseis.grσημείωσε:
“Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 18/2 ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, παρουσία των Δημάρχων Επιδαύρου και Κορίνθου κ. Κώστα Γκάτζιου και Αλέξανδρου Πνευματικού, όλων των αντιδημάρχων του Δήμου Άργους Μυκηνών και ορισμένων δημοτικών συμβούλων. Στην αήθη επίθεση που δέχθηκε από τους Περιφερειακούς Συμβούλους απάντησε με σύνεση, αποδείξεις και επιχειρήματα.
Ο κ. Καμπόσος ξεκίνησε την τοποθέτηση του με ένα απόφθεγμα του γάλλου φιλοσόφου και ποιητή Paul Valerie: «Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρα σου αληθινά είναι να ξυπνήσεις!»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη