google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΗΡΩΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-1 ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛ ΔΩΡΙΟΥ

ΗΡΩΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-1 ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛ ΔΩΡΙΟΥ


ΜΕ βαθιά ψυχή παρά το ότι προηγήθηκε το Δώριο, η ομάδα του ΕΠΑΛ. Κυπαρισσίας πήρε την τρίτη κατά σειρά σερί νίκη του στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, κατακτώντας μια από τις υψηλές θέσεις στα κορυφαία σχολεία της Μεσσηνίας. Η αναμέτρηση ανάμεσα στο ΕΠΑ.Λ. και το ΓΕΛ Δωρίου είχε αρκετές ανατροπές αλλά κυρίως θέαμα για τους εκατοντάδες μαθητές που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με αξιώσεις αλλά μια τυχαία ενέργεια του Δήμα Ιπποκράτη από τους φιλοξενούμενους στο 14ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στο ΓΕΛ Δωρίου με 0-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Οι φάσεις ήταν δυνατές από το Επαγγελματικό λύκειο τόσο στο 16 και 25ο λεπτό με ενέργειες που απείλησαν την εστία του ΓΕΛ Δωρίου ενώ σημειώθηκε και ένα δοκάρι με δυνατές πάσες από τους Νικολακόπουλο, Στριμπάκο και Τριγάζη..
ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΑ 
Στην επανάληψη μετά από ακούσια επαφή παικτών ο τερματοφύλακας του ΓΕΛ Δωρίου προσέκρουσε κοντά στο δοκάρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με ισάριθμα τέρματα στο 43ο όπου ο Ζώτος έκανε την ισοφάριση με 1-1 ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο 49ο λεπτό μετά από πλασέ ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Δωρίου αλλάζοντας το αποτέλεσμα σε 2-1. Στο 64ο λεπτό μετά από αλλαγή ο διαιτητής του αγώνα Νικητόπουλος υπέδειξε πέναλντι υπέρ του ΕΠΑΛ το οποίο εκτέλεσε άψογα ο Αντώνης Αντωνόπουλος σκοράροντας με το 4-1, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα πριν το τέλος και πάλι ο Ζώτος στο 60ο λεπτό έκανε γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας καταλήγοντας με το εκπληκτικό 3-1.
Συγχαρητήρια έδωσαν όλοι τόσο στο Προπονητή Γρηγόρη Κυριακίδη, στο τερματοφύλακα του ΕΠΑΛ και Πρόεδρο του μαθητικού συμβουλίου Στέλιο Κορωναίο ενώ ο Προπονητής και Αντιπρόεδρος του 15μελούς Θεόδωρος Γεωργαλής τόνισε σε δηλώσεις του ότι "Δεν πατήσαμε καλά στο πρώτο ημιχρονο δεχτήκαμε και ενα γκολ αλλά με υπομονή και πάθος στο δεύτερο καταφέραμε να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή και να πάρουμε διαφορά 3 τερματων συγχαρητήρια σε όλους συνεχίζουμε!!!!!" Οι μαθητές ευχαρίστησαν τέλος τον Διευθυντή του σχολείου κ. Δράκο, τους καθηγητές που ήταν παρών και φυσικά τους φιλάθλους.
 ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Στ. Κορωναίος, Κανονιέρης, Γεωργιόπουλος, Ντούσα, Αρβανίτης, Ζώτος, Στριμπάκος Ν.,, Νικολακόπουλος Φ., Τριγάζης, Τρόκα, Χότι Αντριάν.
ΓΕΛ ΔΩΡΙΟΥ: Ανδρούτσος, Τάγαρης, Σούλι, Κουλόλι, Γιαννακόπουλος, Δήμας, Παπαδόπουλος, Φρόκου Ντανιέλ, Κόμαν, Ντέντα, Πλάκου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη