google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Γ.Ε.Λ. -ΕΠΑ.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Γ.Ε.Λ. -ΕΠΑ.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΜΕ ένα τοπικό αγώνα ξεκινά για το 2016 το Σχολικό πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων της Τριφυλίας. Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στο γήπεδο Κυπαρισσίας θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου Κυπαρισσίας.
Οι προπονήσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη ενώ το παρών θα δώσουν οι μαθητές των σχολικών μονάδων. ΤΗΝ ομάδα του ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας προπονούν οι Θεόδωρος Γεωργαλής που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Κυπαρισσίας και ο Γρηγόρης Κυριακίδης.
Ο προπονητής της σχολικής ομάδας δήλωσε στο kyparissialive.blogspot.gr , μεταξύ άλλων ότι η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη αλλά οι προπονητές πιστεύουν στους παίκτες τους, ευχόμενοι από την αναμέτρηση νικητής να είναι πάνω από όλα ο αθλητισμός που αποτελεί σημείο αναφοράς για την μαθητική κοινότητα. Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι των διδασκόντων από τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής, ενώ σημειώνεται ότι η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ οι αθλητικές δραστηριότητες θα συνεχιστούν ως το τέλος της χρονιάς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη