ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

kyparissiotis | Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016 | 0 σχόλια

Αποχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας από τα καθήκοντά τους, από τις 11 έως τις 22 Ιανουαρίου, αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό του Συμβούλιο, αντιδρώντας στην εφαρμογή των νέων διατάξεων του ΚΠολΔ και στο προσχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό, ενώ ζητά σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για τα θέματα αυτά!
 Σε σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη χθες και την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του Δ.Σ., Αιμιλιανός Σεκλός και ο γενικός γραμματέας, Αθανάσιος Πετρόπουλος, αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, την 08-01-2016, αντιδρώντας στην εφαρμογή των νέων διατάξεων του ΚΠολΔ και στο προσχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό, το οποίο, αν ψηφιστεί ως έχει, αποδομεί την κοινωνία και τη χώρα, αποφάσισε ομόφωνα: Την αποχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας από τα καθήκοντά τους, για το χρονικό διάστημα από 11-01-2016 μέχρι και την 22 Ιανουαρίου 2016. Το Δ.Σ. ζητεί τη σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για την εφαρμογή του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και για το προσχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό».

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια